ING organiseert dag voor OBC Den Haag

30-10-2012

Afgelopen vrijdag 26 oktober heeft de ING in het kader van maatschappelijk ondernemen een dag voor de jongeren van Ipse de Bruggen  OBC Den Haag georganiseerd. ING wil graag activiteiten voor jongeren sponsoren, de jongeren daarbij begeleiden maar ook zelf aan de activiteiten deelnemen.

Met touringcars gingen 95 jongeren van het OBC, begeleiding en medewerkers van ING ’s morgens richting Boerderij Dichtbij in Wateringen. Daar werd iedereen welkom geheten door 2sur5, een bedrijf dat door ING was ingehuurd voor het activiteitenprogramma van deze dag. Om te beginnen moesten de spieren, inclusief de lachspieren, worden losgemaakt. In vijf teams gingen de activiteiten daarna verder. Deze bestonden uit onder andere touwklimmen, een Tarzansprong maken, muziek maken op een djembee afgewisseld met een workshop jongleren en diabolo, voetballen afgewisseld door beachvolley in een grote zandbak, boogschieten en adventure games. Om 16.00 uur volgde een grote finale die door 130 personen bijeen werd getrommeld in verschillende ritmes op de djembee, grote tonnen, emmers, enz..

De sporthal van Boerderij Dichtbij was intussen omgetoverd tot restaurant waar iedereen kon genieten van het stamppotbuffet.  Tijdens het eten en daarna werd de nieuwe geluidsinstallatie, onlangs geschonken door Formabouw en schilders Herlaar en Rokkeveen aan het OBC, in gebruik genomen. Onder begeleiding van discjockeys Danny en Sandro werd de installatie ingewijd. Er werd spontaan opgetreden en flink meegezongen door alle aanwezigen.

De ongedwongen sfeer in goede harmony heeft deze dag voor de jongeren tot een onvergetelijke gemaakt. ING, 2sur5 en alle anderen die deze dag mogelijk hebben gemaakt; heel hartelijk bedankt!

 

 


Nieuwsarchief


Deel met je vrienden

Meer contact informatie

Zoek hier in ons zorgaanbod

Ipse de Bruggen heeft drie landgoederen en meer dan 300 zorglocaties verspreid over heel Zuid-Holland. Op deze locaties bieden we verschillende vormen van zorg aan, voor uiteenlopende doelgroepen. Vind passende zorg bij u in de buurt met behulp van de zorgzoeker.

Persvragen?

Voor persvragen kunt u contact opnemen met één van onze persvoorlichters.