Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Speciaal Ipse de Bruggen 15 jaar - logo voor Ipse de Bruggen

15 Jaar Ipse de Bruggen

Wij zijn Ipse de Bruggen. Dit jaar alweer 15 jaar. Dat betekent meer dan 115 jaar ervaring in de zorg voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Samen maken we ons iedere dag sterk voor goede zorg. En dat vieren we, het hele jaar door!

Dit jaar is het een mooi moment om elkaar eens extra in het zonnetje te zetten. Dit doen we door middel van een complimentenactie. 

Wie jarig is trakteert…. complimenten! 

We zijn namelijk allemaal een beetje jarig. Een goede reden om te trakteren…. op complimentjes. Want een compliment geven is een kleine moeite, maar je doet iemand er een groot plezier mee!

De komende tijd nodigen we iedereen uit om elkaar eens extra in het zonnetje te zetten. Dit kan een medewerker, collega, vrijwilliger, cliënt, verwant zijn of misschien wel een heel team die een schouderklop, knuffel of vette pluim verdient. 

Wie is voor jou Ipse de Bruggen?

Doe ook mee en trakteer iemand op een compliment. Wie heeft jou laten voelen dat er altijd meer mogelijk is? Aan wie denk jij als je aan Ipse de Bruggen denkt?

Met de speciale Ipse de Bruggen-social post maker kun jij heel eenvoudig een compliment geven aan een medewerker, collega, vrijwilliger, cliënt, verwant of misschien wel een heel team van Ipse de Bruggen. Het is supermakkelijk. 

Ga hiervoor naar www.jijbentipsedebruggen.nl

Volg ons via Instagram 'jij bent Ipse de Bruggen'

Al deze complimenten worden de komende tijd verzameld en zullen gedurende het hele jaar te zien zijn op het speciale Instagram account dat hiervoor is aangemaakt.

Volg dit instagramaccount en geniet mee van Ipse de Bruggen 15 jaar!