Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Speciaal Ipse de Bruggen 15 jaar - logo voor Ipse de Bruggen

15 Jaar Ipse de Bruggen

Wij zijn Ipse de Bruggen. Dit jaar alweer 15 jaar. Dat betekent meer dan 115 jaar ervaring in de zorg voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Samen maken we ons iedere dag sterk voor goede zorg. En dat vieren we, het hele jaar door!

Videoclip: 'Ik zag Moef!'

Ter ere van het jubileum hebben cliënten zelf een lied gemaakt. De beat is van componist Remco, de tekst is geschreven door Paul en Mendy. Zanger Jeremy zingt de sterren van de hemel en Bobbie en Tessa laten hun dansmoves zien op het ritme van drummer Timo.

Binnenkort is hier de videoclip te zien.

Dit jaar is ook een mooi moment om elkaar eens extra in het zonnetje te zetten. Dit doen we door middel van een complimentenactie. 

Meer dan honderd inzendingen voor jubileum-tekenwedstrijd

Ter ere van ons 15-jarig jubileum hebben wij een tekenwedstrijd georganiseerd. We vroegen aan medewerkers en cliënten om een tekening of schilderij te maken van de persoon bij Ipse de Bruggen die ze het leukst, liefst, gezelligst of grappigst vinden.

En raad eens? We hebben meer dan 120 tekeningen ontvangen! Dat is echt heel veel en we zijn onder de indruk van al het talent. Uit alle tekeningen zijn 10 winnaars gekroond en beloond met elk een uniek en gepersonaliseerd cadeau naar keuze.

Bekijk hierop de speciale ’15 jaar Ipse de Bruggen’ Instagram-pagina een indruk van de tekeningen en schilderingen die de revue zijn gepasseerd.

Wie jarig is trakteert…. complimenten! 

We zijn namelijk allemaal een beetje jarig. Een goede reden om te trakteren…. op complimentjes. Want een compliment geven is een kleine moeite, maar je doet iemand er een groot plezier mee!

Dit jubileumjaar hebben wij iedereen uitgenodigd om elkaar eens extra in het zonnetje te zetten. Dit kan een medewerker, collega, vrijwilliger, cliënt, verwant zijn of misschien wel een heel team die een schouderklop, knuffel of vette pluim verdient. Wie heeft jou laten voelen dat er altijd meer mogelijk is? Aan wie denk jij als je aan Ipse de Bruggen denkt?

Wie is voor jou Ipse de Bruggen?

Met de speciale Ipse de Bruggen-social post maker kon je heel eenvoudig een compliment geven aan een medewerker, collega, vrijwilliger, cliënt, verwant of misschien wel een heel team van Ipse de Bruggen. Het is supermakkelijk.

Ga hiervoor naar www.jijbentipsedebruggen.nl

Bekijk alle complimenten

Al deze complimenten zijn verzameld en zullen gedurende het hele jaar te zien zijn op het speciale Instagram account dat hiervoor is aangemaakt.

Volg dit instagramaccount en geniet mee van Ipse de Bruggen 15 jaar!