Wij zijn Ipse de Bruggen: 10 jaar jong, meer dan 100 jaar ervaring

Wij zijn er voor mensen met een verstandelijke beperking met soms een complexe zorgvraag. Dat doen we al meer dan 100 jaar. Waarvan nu tien jaar onder de naam Ipse de Bruggen. We weten waar we het over hebben en verlenen de beste zorg door aandacht te geven. En de mens voorop te stellen. Dankzij deskundigheid, genegenheid, ervaring, passie en ons idealisme hebben we ons ontwikkeld tot een toonaangevende zorgverlener in de regio. Zo zijn we nu een gewaardeerde verbinder en coördinator tussen alle betrokken personen, instanties en organisaties.

Wij leven en werken vanuit de overtuiging dat ieder mens meer kan dan hij of zij denkt. Onze missie is om onze cliënten zoveel mogelijk zelf de regie over hun leven te geven en binnen hun mogelijkheden en potentie zich volledig te ontwikkelen.

We zijn van nature nieuwsgierig. We willen weten wat mensen beweegt. Waar hun kracht ligt. Samen met onze cliënten zoeken we naar mogelijkheden, kansen en kijken vooruit. We dagen zowel onze cliënten als onszelf uit om te blijven groeien. Dat deden we de afgelopen jaren en dat blijven we doen.

We zijn meer dan zorgverleners. We zijn een gemeenschap van gepassioneerde zorg professionals, cliënten en ouders. Maar bovenal zijn we mensen; liefdevol, begripvol en oprecht. Samen zijn we Ipse de Bruggen. Daar zijn we trots op!

Dit jaar is een feestelijk jaar en dat vieren we op gepaste wijze. Gedurende het hele jaar zijn er activiteiten klein of groot die onderdeel zijn van dit feestelijke jaar. Op 17 september gaan we met de ‘ALTUD-MEER-MOGELIJK-TOUR’ met allerlei activiteiten voor cliënten en medewerkers langs locaties van Ipse de Bruggen. De activiteiten staan in het teken van ‘gezondheid, je goed en fit voelen, ontspannen zijn en vieren’. De dag is onderdeel en tevens aftrap van de Samen Fit week. De Zorgmarathon op Papendal is de afsluiter van de Samen Fit week.

Bekijk alle activeiten op www.altijdmeermogelijk.nl

Top