Congres Zelforganisatie in de Zorg

'Er leiden meerdere wegen naar Rome'


Ben jij die enthousiaste professional die werkt in de zorg en die het leuk vindt om samen met andere professionals uit de branche bij te leren? Wil jij weten wat mensen beweegt en waar hun kracht ligt? Werk jij binnen een zorgorganisatie die bezig is met zelforganisatie, zelfsturing en wordt er meer eigen regie en verantwoordelijkheid van jou als zorgprofessional verwacht? Dan is de tweede editie van het congres over zelforganisatie echt iets voor jou. Vorig jaar was een groot succes, komende editie wil je echt niet missen!

Op donderdag 12 september 2019 van 9.00 tot 17.00 uur organiseert Ipse de Bruggen, in samenwerking met verschillende zorgorganisaties, het congres Zelforganisatie in de Zorg. Het thema dit jaar is 'Er leiden meerdere wegen naar Rome'. Landgoed Hooge Burch in Zwammerdam, vlakbij Alphen aan den Rijn, wordt omgetoverd tot een heus festivalterrein en je hebt de mogelijkheid om diverse workshops te volgen die worden verzorgd door verschillende organisaties. En allemaal met het doel: leren van elkaars ervaringen en blijven groeien. Voor een heerlijke lunch, mede bereid door cliënten, wordt gezorgd.

Vanaf 9.00 uur kun je je inschrijven voor de verschillende workshops. Om 9.45 uur wordt het congres officieel geopend door Andrea van Steensel, lid raad van bestuur. Aansluitend is een plenaire sessie waarbij Wouter Hart een lezing geeft. Rond 16.00 uur is het tijd voor een borrel en kun je meedansen op de swingende beats van onze eigen DJ Jeffrey.

Bekijk snel het programma om te zien welke inspirerende workshops je kunt volgen.

Aanmelden
Wil jij er ook bij zijn op donderdag 12 september? Via de aanmeld-button kun je je aanmelden. Voor deze dag wordt een kleine vergoeding gerekend van € 95,00 per persoon. Medewerkers van Ipse de Bruggen kunnen gratis deelnemen aan het congres.

Aanmeldbutton.PNG


Locatie: Ipse de Bruggen, landgoed Hooge Burch | Spoorlaan 19 in Zwammerdam

 

De voorbereidingen...
De voorbereidingen voor het congres zijn in volle gang. Zo kwamen op donderdag 11 april de verschillende zorgorganisaties bij elkaar om alle ideeën en workshops met elkaar te bespreken. Kijk mee naar een terugblik op deze Meet & Eat.

 

 

Top