Het Palet

Het Palet | Ipse de Bruggen

Ben je op zoek naar een houten kistje, kratje, tuinbank of speelgoed? Deze bedrukken wij met tekst en/of logo. Je kunt bij ons terecht voor houtbewerking, lino- en zeefdrukken. Maar ook textielproducten van Het Werkpalet bedrukken wij.

Heb je een wens of idee? Laat het ons weten. We maken regelmatig producten op maat en in overleg is veel mogelijk.

Al onze producten zijn gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking. Ze werken er met veel plezier en passie aan. Dat zie je terug in onze producten.

 

 

 

 

 

 

Hout | Ipse de Bruggen

Van (afval) hout maken wij druivenkistjes, bierkratjes, fietskratten, tuinbanken, looppaardjes en hobbelpaarden.

Wil je meer weten bel naar 0174 - 51 89 99 of stuur een mail mat.sonnemans@ipsedebruggen.nl.

Lino & Zeefdrukken | Ipse de Bruggen

Met linoleum maken wij mooie producten; wenskaarten, kunstwerken, teksten en logo’s voor op houten kistjes etc. Naar eigen ontwerp of in opdracht gutsen wij afbeeldingen uit. Naast het gutsen worden deze afbeeldingen, zowel handmatig als met een etspers afgedrukt op materialen zoals papier, textiel en hout.

Wij zijn gespecialiseerd in de zeefdruk techniek. Deze techniek maakt het mogelijk om meer kleuren drukwerk aan te bieden. Bij het zeefdrukken wordt gebruik gemaakt van een op raamwerk gespannen fijn gaas. Het zeefdrukraam wordt voorzien van een lichtgevoelige laag welke door middel van een positief film belicht wordt. De op de positief aanwezige donkere vlakken worden weggewassen tijdens het ontwikkelen, waardoor doorlatende plekken op het zeefdrukraam ontstaan. Vervolgens wordt de inkt hierdoor gedrukt. Wil jij iets laten bedrukken? Bel naar 0174 - 51 89 99 of stuur een mail lokke.olsthoorn@ipsedebruggen.nl.

Heb je een vraag? Stel deze via onderstaand contactformulier of bel naar 0174 - 52 89 99. Onze medewerkers helpen je graag verder!
Top