Het Werkpalet

Het Werkpalet | Ipse de Bruggen

Bij Het WerkPalet werken mensen met een licht verstandelijke beperking. Je kunt bij ons terecht voor uiteenlopende zaken.

Er is een industriegroep die veel werk doet voor tuinders in de buurt, maar er kan ook kopieerwerk gedaan worden. Verder is er een keramiekgroep en textiele werkvormen. Hier maken wij producten die wij verkopen aan winkels en particulieren.

Of het nu gaat om een plantenbak van keramiek, een muziekdoosje van vilt voor de babykamer of een handgeweven tas. Bij ons vind je cadeaus waarmee je vrienden, familie en collega’s aangenaam zult verrassen.

Heb je een wens, idee of werk voor ons?  Laat het ons weten. Wij nemen graag jouw werk uit handen en maken regelmatig producten op maat. In overleg is er veel mogelijk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arbeid | Ipse de Bruggen

Industrie

Bij industrie werken we veel voor de tuinbouw sector. We doen werk zoals plantenstekertjes in elkaar zetten, tomatenhaken schoonmaken, veerblokken in elkaar zetten, knijpers lijmen en het stickeren van hoezen, bakjes en zakjes. Wij kunnen het werk bij jou ophalen en weer afleveren.

We werken graag met mallen, bijvoorbeeld een mal waardoor we kunnen zien waar de sticker moet worden geplakt of hoeveel onderdelen er in een zakje moeten.

Heb je werk voor ons? Laat het ons weten. Wij nemen graag jouw werk uit handen. Bel of mail naar het.werkpalet@ipsedebruggen.nl.

Receptie

Onze receptie medewerker neemt niet alleen de telefoon op en verbindt de telefoon door. Maar hij doet ook kopieer, vouw- en nietwerk. Het kopieerwerk bestaat vaak uit folders of boekjes. Het boekje wordt geprint, gevouwen met behulp van een vouwplankje en daarna vastgezet met een professioneel nietapparaat. Als dit klaar is wordt alles geteld en gebundeld.

Servicegroep

De servicegroep zet thee en koffie, ze zijn verantwoordelijk voor het lopend buffet en de schoonmaak. Daarnaast onderhouden zij het pand en maken verschillende ruimtes schoon waaronder kantoren, kantines en toiletten. Ze verzorgen bovendien de boodschappen.

Creativiteit | Ipse de Bruggen

We werken altijd op bestelling. Een deel van onze producten vind je bij Lunchroom Bijzonder in De Lier, Bakkerij Het Blauwe Hek en het Ipse de Bruggen servicekantoor in Zoetermeer. Wil je onze producten in je winkel verkopen? Ben je op zoek naar een speciaal cadeau? Of wil je jouw collega’s verrassen met een bijzonder kerstpakket? Laat het ons weten. Wij denken graag met je mee.

Keramiek

Met diverse hulpmiddelen, bijvoorbeeld gipsen drukmallen, maken we verschillende producten. Het glazuren is een vak apart, maar wordt ook gewoon door onze cliënten gedaan. Op bestelling maken wij vaak plantenbakjes op pootjes en schalen met vilten handvaten. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Bel of mail gerust jessica.van.der.sman@ipsedebruggen.nl. Je kunt ook een keer komen kijken.

Textiel

We maken tassen, vlaggenslingers en bijtringen. Van geweven stoffen maken wij producten op de naaimachine. Heb je een vraag mail dan naar marijn.van.der.sman@ipsedebruggen.nl.

Weven

Wij weven nog op ambachtelijke wijze, met 100% biologisch katoen. Wanneer de stof geweven is gaat deze naar de textielgroep om verwerkt te worden tot theedoeken, kussens en tassen. Heb je een vraag mail dan naar margot.hak@ipsedebruggen.nl.

Vilt

Van schapenwol maken wij de leukste producten. Denk hierbij aan speelgoed voor kinderen zoals eten voor in een kinderkeukentje, babymobile (met of zonder muziek), wijnkoelers, herfstblaadjes, paddestoelen, eikeltjes enzovoort. Vilten is arbeidsintensief werk waarbij je droge en natte wol moet wrijven. Wil je meer weten? Laat het weten aan marijn.van.der.sman@ipsedebruggen.nl.

Het Blauwe hek                             

Zorgbakkerij Het Blauwe Hek bestaat sinds 2009. De biologische producten worden gemaakt met behulp van een desemcultuur. De Bakkerij biedt een breed assortiment biologisch brood, koek en gebak. Dagelijks werken er cliënten die niet alleen bakken, maar ook helpen in de winkel en de lunchroom/theeschenkerij. In de lunchroom kun je producten van Het WerkPalet kopen. Bekijk de website via http://www.hetblauwehek.nl/.

Lunchroom Bijzonder

Lunchroom Bijzonder is in het centrum van De Lier. Dagelijks werken hier cliënten die de gasten bedienen. Maar het werk bestaat ook uit schoonmaken, afwassen, de was en bijvoorbeeld het aanvullen van theedozen. Bij de lunchroom kun je producten van Het WerkPalet kopen. Bekijk de website via http://www.lunchroombijzonder.nl/.

Songrow

Op maandag en dinsdag werken wij bij een tuinder die waterplantjes kweekt. Cliënten zetten de houders voor de waterplantjes in elkaar. Ze vullen waterplantpotjes met steentjes en doen er een naamkaartje bij.

Peperkwekerij

Op donderdag werken we op een peperkwekerij. Cliënten knippen hier de steeltjes van de pepers af en sorteren ze op recht en krom.

Voetbalvereniging

Op maandag maken wij de kantine en de bestuurs/ontvangstkamer schoon van een voetbalvereniging in Honselersdijk. We maken tafels, de bar en stoelen schoon. We stofzuigen en vegen.

De Bosrand

Op donderdagochtend werken we bij Brasserie de Bosrand. We verzorgen daar Shetlander pony’s, schapen en kippen. We mesten het land en de stal uit en maken de drinkbakken schoon. Ook houden we het terras schoon en schoffelen we de borders.

Rataplan

Op vrijdagochtend werken we bij Kringloopwinkel Rataplan. Een cliënt gaat mee met het transport, haalt spullen op, sorteert en prijst deze.

Wij bieden verschillende cursussen aan voor cliënten van Het WerkPalet en voor cliënten van alle leeftijden uit heel regio Westland.

Aanbod

Het aanbod is zeer divers. De cursussen die worden aangeboden zijn: Brug naar Werk, hygiënisch werken, telefoniste en receptioniste, persoonlijke verzorging, EHBO, verkeersveiligheid, brandveiligheid en sociale vaardigheden. Maar ook vaardigheden zoals: rekenen, schrijven, lezen, computer les, taal, klok kijken en een Euro cursus. De duur van de cursussen is drie tot zes maanden, met uitzondering van de cursus ‘Brug naar werk’, deze duurt anderhalf jaar en wordt ook extern aangeboden. We kunnen ook medewerkers van jouw bedrijf trainen zodat ze op hun werk steviger in hun schoenen staan en beter gaan samenwerken. Informeer naar de mogelijkheden, bel of stuur een mail naar limor.vink@ipsedebruggen.nl.

 

 

Keramiek - Kaasplankje

Bekijk product
€15,00

Keramiek - Snoetjes schaal

Bekijk product
€12,50

Keramiek - Plantenbak

Bekijk product
€10,00 - 15 cm breed €17,50 - 20 cm breed €25,00 voor een set

Keramiek/Vilt - Schaal

Bekijk product
€12.50 - klein €22.50 - groot €30,00 - set Dit product is in samenwerking met de vilt…

Keramiek - Voederbol

Bekijk product
€15,00

Keramiek - Hang plantenbak

Bekijk product
€17,50

Keramiek/Vilt - Schaapje

Bekijk product
€6,50 Dit product is een samenwerking tussen de keramiek en het vilt. De schaapjes kunnen gebruikt…

Vilt - Zeepje

Bekijk product
€3,00 Dit is een zeepje en washandje tegelijkertijd.  Het vilt geeft een milde peeling …

Vilt - Paddenstoeltjes

Bekijk product
€2,00 - per stuk €10,00 - per 6 stuks

Vilt - Dennenappels

Bekijk product
€1,00 - klein €3,00 - groot  

Vilt - Eikeltjes & Beukenootjes

Bekijk product
€3,00 per 10 stuks

Vilt - Pompoen

Bekijk product
€5,00

Vilt - Boekenlegger met kaart

Bekijk product
€2,00 Een kadootje op een kaart! Het blaadje van vilt kan gebruikt worden als boekenlegger. De…

Vilt - Mobile

Bekijk product
€12,50 Te verkrijgen in 4 kleuren. Erg vrolijk voor op een kinderkamer!

Vilt - Gebakken eitje

Bekijk product
€1,00 Dit gebakken eitje doet het goed in het kinderkeukentje, maar hij kan ook als een onderzetter…

Vilt - Sushi

Bekijk product
€0,80 - per stuk €4,00 - per 6 stuks

vilt - Wortel

Bekijk product
€2,00 Oranje wortels, maar ook de regenboogwortels die tegenwoordig overal verkocht worden.

Weven - Kussen

Bekijk product
€19,50 40x40 cm. De stof is met de hand geweven van 100% biologisch katoen.

Weven - Theedoeken

Bekijk product
€5,00 De theedoeken zijn handgeweven met 100% biologisch katoen. Diverse kleuren, kom langs om…

Weven - Placemats

Bekijk product
€2,75 De placemats zijn met de hand geweven van 100% biologisch katoen, ook is er plastic meegeweven.…

Weven - Sjaals

Bekijk product
v.a. €9,95 tot €22,00 De sjaals zijn met de hand geweven van 100% biologisch katoen. Kom voor…
Heb je een vraag? Stel deze via onderstaand contactformulier of bel naar 0174 - 61 07 04. Onze medewerkers helpen je graag verder!

Top