De Kombuis

De Kombuis | Ipse de Bruggen

Lunchcafé De Kombuis

De Kombuis is een bijzonder lunchcafé op het buurtschap Craeyenburch in Nootdorp met een bijzondere bediening. In De Kombuis werken mensen met een verstandelijke beperking, ieder met zijn of haar unieke capaciteiten en mogelijkheden. Ze zijn allemaal bijzonder gemotiveerd en maken het je graag naar het zin met hun enthousiasme en de heerlijkste gerechten.

Lunch en high tea | Ipse de Bruggen

Lunch

In ons gezellige lunchcafé of bij mooi weer op ons zonnige terras kun je genieten van een kopje koffie met huisgemaakt lekkers, een heerlijke lunch met vers afgebakken broodjes of  een drankje met lekkere borrelhapjes. Wekelijks hebben wij een lunch- en drankspecialiteit met ingrediënten van het seizoen.

High Tea

Heb je zin in een high tea? Geniet van onze huisgemaakte zoete en hartige lekkernijen. Natuurlijk met de thee die je lekker vindt!
De high tea kun je vanaf twee personen bij ons reserveren en naar wens ook (zonder thee) bestellen voor een feestje bij u thuis.

 

 

Feest vieren? | Ipse de Bruggen

Feesten en partijen

Heb je iets te vieren met vrienden, collega's of familie en wil je een bijzonder feest organiseren? Of je nu een high tea, picknick, kinderfeestje, borrel, receptie of een complete feestavond met diner wilt, wij kunnen het naar wens voor je regelen. Wij hebben verschillende feestruimtes. Zo kun je het lunchcafé afhuren voor een groep van maximaal 60 personen. 

Bespreek je wensen met ons en wij maken graag een offerte.

 

Vergaderingen | Ipse de Bruggen

Vergaderingen

Op onze eerste etage hebben wij twee prachtig ingerichte vergaderruimten. In de grote vergaderruimte kunnen wij maximaal 18 personen ontvangen en in de kleine ruimte maximaal 10 personen. De lunch kan naar keuze in de zaal of in het lunchcafé worden gebruikt.

 Omschrijving

 Tarief                            

 Vergaderruimte                       

€ 22,50 tijdens openingstijden 
€ 30,00 per uur buiten openingstijden (minimaal 2,5 uur)     
                

 Koffie en thee

Vergaderarrangement (onbeperkt koffie en thee)

 Kannen water

Inclusief

 Flipover

Inclusief

 Beamer

€ 22,50 per dag(deel)

 Lunch

Voor groepen hebben wij drie lunch mogelijkheden van
€  5,95 tot  €  9,50 (uitbreidingen zijn altijd mogelijk)

 

 

Bestellen en afhalen | Ipse de Bruggen

Bestellen en afhalen gerechten

Wil je liever thuis een feestje vieren maar heb je weinig tijd om alles zelf te maken? Wij nemen het je graag uit handen. Of het nu om een appeltaart of al het lekkers van een high tea gaat, wij zorgen dat het op de afgesproken tijd voor je klaarstaat om mee naar huis te nemen.

Werken bij De Kombuis? | Ipse de Bruggen

Werken bij De Kombuis

Lijkt het je leuk om te werken bij De Kombuis en cliënten bij hun werk in het lunchcafé te begeleiden? Kijk dan voor de beschikbare vacatures op www.werkenbijipsedebruggen.nl.
Hier kun je ook kijken voor stage plaatsen en werk voor vrijwilligers.

Dagbesteding bij De Kombuis?

Heb jij een passie voor horeca en vind je het leuk met andere cliënten samen te werken en het onze gasten naar de zin te maken? Neem dan contact met ons op. Wij gaan dan kijken of  wij je werk naar je zin kunnen bieden. Naast het werk in het lunchcafé kan je ook werken bij de catering of op de postkamer in het hoofdgebouw op het terrein. Bij de catering zorg je dat de koffie en thee voor vergaderingen klaarstaat en dat de keukentjes in het hele gebouw op orde zijn. De postkamer verzorgt de postbezorging op het terrein en alles wat daarbij komt kijken. Een combinatie van deze afdelingen maakt het werk extra afwisselend.

'De Soos'

Voor cliënten van Ipse de Bruggen organiseert De Kombuis op dinsdag- en donderdagmiddag 'De Soos'. Een gezellige middag waar je kan meedoen met verschillende, creatieve activiteiten. Heb je ook zin om te komen? Vraag of je begeleider je bij ons aanmeldt.

Huisgemaakte salades

Bekijk product
Wij verzorgen graag een buffet met huisgemaakte salades voor u.  Bestellen en thuis uw feest vieren…
Heb je vragen? Wanneer je het contactformulier invult, zullen wij je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Onder de aandacht

Open dag was succesvol! | Ipse de Bruggen

Open dag was succesvol!

Ondanks de bittere kou was het een mooie dag afgelopen zaterdag 17 maart bij Ipse de Bruggen. Verschillende locaties stelden haar deuren open en veel bezoekers maakten gebruik van de gelegenheid om met…
Lees meer
Top