Een goede start

Soms is er iets met een jong kind dat je moeilijk kunt verklaren. Het kind ontwikkelt of gedraagt zich anders dan leeftijdsgenootjes. Heb je twijfels over de ontwikkeling van een kind? Dan is Ipse de Bruggen je partner. Wij werken in de hele provincie Zuid-Holland.

Ipse de Bruggen is gespecialiseerd in diagnostiek en behandeling van jonge kinderen met een achterstand in de ontwikkeling, een verstandelijke of meervoudige beperking. We hebben zelf een gespecialiseerd multidisciplinair team in huis. Daarnaast werken we samen met andere organisaties, bijvoorbeeld in het team Integrale Vroeghulp. Kinderen krijgen een gedegen diagnostisch traject en adequate behandeling in één van onze kinderdienstencentra, thuis of op de kinderopvang. Zo krijgt een kind een goede start en voelen ouders zich gesteund.

Doel

We brengen een anders verlopende ontwikkeling van een kind in kaart en kijken wat hij nodig heeft. Samen met ouders stimuleren we op basis hiervan de ontwikkeling. Zo bereiden we kinderen voor op deelname aan (speciaal) onderwijs.

Extra informatie

Verwijzers - Tijdelijk verblijf 0-6 jaar

De zorg voor een kind met een verstandelijke of meervoudige beperking kan een zware belasting zijn voor ouders.

Lees meer
Verwijzers - Overdag in onze centra 0-6 jaar

Kinderen met een anders verlopende ontwikkeling of met een verstandelijke of meervoudige beperking kunnen we overdag behandelen in onze kinderdienstencentra. Hier hebben we aparte groepen voor jonge kinderen.

Lees meer
Verwijzers - Hulp Thuis 0-6 jaar

Omdat kinderen het liefste thuis opgroeien, bieden we veel zorg en ondersteuning thuis. Onze behandeling begint altijd met een gedegen diagnosetraject.  

Lees meer

Stel je vraag

Heb je een vraag? Vul dan het contactformulier in of bel ons op telefoonnummer (0800) 99 88 777

Vul het contactformulier in

"Er is veel personeel op de Logeerhof en ze weten precies wat ze doen."

Remi | Ipse de Bruggen
- Remi

Top