NL doet bij locatie Langeberg

14-03-2017 | Organisatie

NL doet bij locatie Langeberg | Ipse de Bruggen

Het Oranje Fonds organiseerde afgelopen vrijdag 10 en zaterdag 11 maart, samen met duizenden organisaties in het land, weer de jaarlijkse NLdoet-dag, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. 

NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Ook verschillende locaties van Ipse de Bruggen kregen vrijwillige hulp of medewerkers gingen zelf aan de slag als vrijwilliger.

Zo ook de raad van bestuur en bestuursondersteuning die met z´n negenen aan de slag gingen om gezamenlijk de locatie Langeberg 28 in Zoetermeer op te knappen. Op het programma stonden het verven van de muren en het lakken van een aantal meubels.

Na een kop koffie werd om 10u gestart met het verdelen van de taken en de voorbereidende werkzaamheden, zoals het afplakken van de te verven muren en het opschuren van de meubels die onder handen genomen zouden worden. Hierna werd vol overgave begonnen aan de verschillende verfklussen. De handen werden flink uit de mouwen gestoken - iets wat voor sommige teamleden in fysieke zin niet direct vertrouwd aanvoelde - en al snel was het resultaat van de inspanning volop zichtbaar. Na een dag hard werken zat de klus erop. De bewoners en medewerkers van Langeberg 28 waren erg blij met het resultaat van de nieuw geverfde muren en meubels.

Het was een mooie dag waar het team met veel plezier op terug kijkt. 

Terug naar het nieuwsoverzicht

"We zetten onze cliënten daadwerkelijk centraal: in ons denken, in ons handelen en in onze manier van (samen)werken"

Jan van Hoek, voorzitter Raad van Bestuur | Ipse de Bruggen

- Jan van Hoek, voorzitter Raad van Bestuur

Heb je een vraag?

Stel je vraag online of bel
(0800) 99 88 777

Top