Opening Castellumtuin Hooge Burch

16-08-2017 | Organisatie

Opening Castellumtuin Hooge Burch | Ipse de Bruggen

Op zondag 20 augustus van 10.00 tot 16.00 uur is er een feestelijke presentatie van de Castellumtuin bij Hooge Burch Zwammerdam. Om 13.00 uur wordt de Castellumtuin officieel geopend. Tijdens deze dag worden leuke activiteiten georganiseerd in en rond het Limes bezoekerscentrum NIGRVM PVLLVM in De Haven.

Wat is er zoal te doen?
Grand Café De Haven is van 10.00 tot 16.00 uur open voor een hapje en een drankje. Om 12.00 uur beginnen de activiteiten. De hele middag is er een muzikaal optreden van de band The Netz in de Castellumtuin. Even verderop kun je genieten van een BBQ met een Romeinse knipoog. En wie wil, kan op de foto met een Romein.

Verder is er onder andere elk half uur een speedrondleiding (15 minuten) langs de Castellumtuin, de Romeinse schepen, of de expositie. Om 12.30 en om 14.00 uur is er een speedlezing (ca. 15 minuten) rond het thema van het castellum. In de Castellumtuin bevindt zich een Vertelhoek, waar je meer te weten komt over de boerderij die er vroeger stond. Jaap Roest, die hier opgroeide, vertelt er alles over.

Je bent van harte welkom! Meer informatie vind je op de website www.limeszomer.nl.

Terug naar het nieuwsoverzicht

"De begeleiding zegt wel eens voor de grap dat ik zo langzamerhand bij het meubilair hoor."

Evelien Senneker, volgt dagbesteding bij De Dierenweide Brielle | Ipse de Bruggen

- Evelien Senneker, volgt dagbesteding bij De Dierenweide Brielle

Heb je een vraag?

Stel je vraag online of bel
(0800) 99 88 777

Top