Bestuurder Eric Zwennis verlaat Ipse de Bruggen

11-10-2017 | Organisatie

Bestuurder Eric Zwennis verlaat Ipse de Bruggen | Ipse de Bruggen

Per 1 januari 2018 verlaat onze bestuurder, Eric Zwennis, Ipse de Bruggen. Hij wordt per 1 januari benoemd als bestuurder bij de Zijlen in Groningen.

Per 1 januari 2018 verlaat onze bestuurder, Eric Zwennis, Ipse de Bruggen. Hij heeft besloten om zijn bestuurlijke loopbaan elders voort te zetten.

Sinds 2011 is Eric bestuurder van Ipse de Bruggen. Daarvoor heeft hij diverse andere functies gehad binnen de organisatie. Wij respecteren de keuze van Eric om na een dienstverband van 32 jaar zijn loopbaan elders te voort te zetten, maar vinden het jammer hiermee een van onze cultuurdragers te verliezen.

We hebben veel respect en waardering voor wat hij de afgelopen jaren voor onze organisatie heeft betekend. Hierin stond zijn betrokkenheid bij de cliënt altijd centraal. Ook heeft Eric met visie en volle overtuiging een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van waardensturing binnen Ipse de Bruggen. Eric laat een zelfbewuste organisatie achter die volop in beweging is.

De komende periode wordt nagedacht hoe de vacature, die per januari ontstaat, ingevuld wordt.

Terug naar het nieuwsoverzicht

"Wat ik het mooiste vind aan onze winkel is dat onze cliënten de kans hebben om mee te werken in een winkel die midden in de samenleving staat."

Jeanette van der Most, begeleider bij Kringloopwinkel Gebruikt Goed | Ipse de Bruggen

- Jeanette van der Most, begeleider bij Kringloopwinkel Gebruikt Goed

Heb je een vraag?

Stel je vraag online of bel
(0800) 99 88 777

Top