Nieuwe bestuurder voor Ipse de Bruggen

29-01-2018 | Organisatie

Nieuwe bestuurder voor Ipse de Bruggen | Ipse de Bruggen

Na het vertrek van Eric Zwennis, bestuurder bij Ipse de Bruggen, in december 2017, is er een nieuwe bestuurder aangesteld. We zijn blij te kunnen melden dat de raad van toezicht heeft besloten Andrea van Steensel te benoemen als lid raad van bestuur. Vanaf 1 februari 2018 vormen Andrea van Steensel (lid) en Jan van Hoek (voorzitter) de raad van bestuur van Ipse de Bruggen.

Andrea is sinds 2012 werkzaam binnen Ipse de Bruggen. In de afgelopen zes jaar was zij werkzaam als directeur Organisatie Ontwikkeling & Communicatie en vervolgens als directeur Services. Andrea heeft mede aan de basis gestaan van de ontwikkeling van het Manifest (de zorgvisie) binnen Ipse de Bruggen. Eerder bekleedde Andrea van Steensel verschillende bestuurs- en directiefuncties in het bedrijfsleven.

Andrea van Steensel: “graag ga ik vanuit deze nieuwe rol de uitdaging aan om met alle collega’s en verwanten Ipse de Bruggen steeds dichter bij de verwezenlijking van het Manifest te brengen.”

De raad van toezicht is ervan overtuigd dat Ipse de Bruggen met Andrea van Steensel een kundige en bevlogen bestuurder heeft aangesteld om de ingezette koers bij Ipse de Bruggen verder vorm te geven en kijkt met vertrouwen uit naar de samenwerking met haar.

Terug naar het nieuwsoverzicht

"We zetten onze cliënten daadwerkelijk centraal: in ons denken, in ons handelen en in onze manier van (samen)werken"

Jan van Hoek, voorzitter Raad van Bestuur | Ipse de Bruggen

- Jan van Hoek, voorzitter Raad van Bestuur

Heb je een vraag?

Stel je vraag online of bel
(0800) 99 88 777

Top