Kaartverkoop voor het jubileumconcert Jostiband van start!

14-04-2016 | Organisatie

Kaartverkoop voor het jubileumconcert Jostiband van start! | Ipse de Bruggen

In 2016 bestaat de Jostiband 50 jaar en dit willen wij als orkestleden op 5 september groots vieren in de Ziggo Dome.

Het dak gaat er af voor de meer dan tienduizend bezoekers die het feest met ons mee komen vieren. En jij kan erbij zijn. Hoe? Koop nu je kaarten op www.jostiband.nl/50.
Let op! Dit is de enige site waar je de tickets voor het jubileumconcert Jostiband kan kopen.

Nieuwe artiest is bekend
Naast Guus Meeuwis hebben wij een nieuwe bekende zangeres weten te strikken voor dit fantastische jubileumconcert: Maan, de winnaar van The Voice Of Holland 2016. De rest van de line-up is nog een verrassing, maar deze bestaat uit een grote variatie aan bekende muzikale artiesten. We gaan de wereld laten zien waartoe we in staat zijn. Met muziek, filmpjes, een lichtshow en bijzondere gastoptredens. De weg naar de Ziggo Dome. Onze grootste uitdaging ooit. Dat is onze droom!

Doe je mee?
Voor zo’n groot evenement is óók geld nodig. Daarom hebben we een crowdfundingsite opgericht. Kijk op www.jostiband.nl/50  en lees alles over de crowdfundingactie. Als je niet beschikt over internetbankieren, kun je jouw donatie ook overmaken op rekeningnummer: NL83INGB0000282930 t.a.v. Stichting Ipse de Bruggen, onder vermelding van Jostiband.

Hoe meer mensen er meedoen, hoe groter de kans dat wij de droom samen waarmaken. Zodat we iedereen in Nederland kunnen laten zien wat muziek kan doen.

Terug naar het nieuwsoverzicht
Top