Koning bij jubileumconcert Jostiband Orkest!

07-07-2016 | Langdurige zorg

Koning bij jubileumconcert Jostiband Orkest! | Ipse de Bruggen

Zijne Majesteit de Koning woont maandagavond 5 september in Ziggo Dome in Amsterdam het jubileumconcert bij van het 50-jarige Jostiband Orkest. Het orkest is onderdeel van Ipse de Bruggen, een zorgorganisatie voor 5.000 mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking.

Met het jubileumfeest willen we laten zien waar mensen met een verstandelijke beperking toe in staat zijn en dat ze een vanzelfsprekend deel uitmaken van de samenleving. De leden van de Jostiband zijn samen met overige cliënten zelf verantwoordelijk voor het concert-concept, sponsoring, decorontwerp en filmmontage.
De droom van de Jostiband is om net als andere grote artiesten voor een groot publiek in een moderne concertzaal op te treden. Bij het concert vinden gastoptredens plaats van onder andere Guus Meeuwis, Gerard Joling, Maan en harpist Remy van Kesteren.
 
De Jostiband ontleent zijn naam aan de Johannes Stichting, waar mensen met een verstandelijke beperking woonden. In 1966 ontdekten zij de kracht van muziek. Door de jaren heen heeft de band de omvang aangenomen van een orkest met 150 leden. Ipse de Bruggen laat weten dat de muziekformatie het grootste orkest ter wereld is van mensen met een verstandelijke beperking.

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Wees er snel bij!

Terug naar het nieuwsoverzicht
Top