Iets voor jou

Om nieuwe collega’s aan te trekken, heeft Ipse de Bruggen vier korte films gemaakt waarin vier begeleiders een heel persoonlijk inkijkje in hun werk geven. Daan, Evelien & Myrna, Corinne en Marleen delen wat het werk met cliënten zo mooi maakt, maar ook wat soms moeilijk is.


 

"Ze hebben echt een hulpvraag en wij zijn er om ze te helpen", vertelt Marleen Hage, persoonlijk begeleider voor cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag.

 

“Een jongentje van anderhalf met het syndroom van Down dat mij om mijn nek vliegt kan ook zo’n geluksmoment zijn”. Corinne Rijnders, medewerker specialistisch team ambulant Jeugd en Gezin, deelt wat haar werk voor haar betekent. 

 

 

“Als een cliënt boos of bang is en je kunt hem op dat moment geruststellen? Dan heb je wel zoiets van: ik heb gelukkig de dag weer goed afgesloten voor die cliënt", vertellen persoonlijk begeleiders Evelien Klein en Myrna de Ruiter.

“Wat een mooiere manier van helpen dan een mooi levenseinde bieden?” Persoonlijk begeleider Daan van Wouw vertelt over zijn werk bij Ipse de Bruggen, waarin hij cliënten in hun laatste levensfase ondersteunt.

Top