CVO | Ipse de Bruggen

We volgen je én ondersteunen je

We hebben een nieuwe manier van jou volgen én ondersteunen: het Cliënt Volg- en Ondersteuningssysteem (CVO). Dit systeem ondersteunt onze medewerkers bij jouw zorg. Betere aandacht dus. CVO vervangt de systemen voor cliëntenadministratie en het elektronische cliëntendossier.

We volgen je van aanmelding tot en met facturatie, want de zorg die wij leveren moet worden betaald. Al jouw gegevens vind je dan gemakkelijk terug in de computer. En iedereen die met jou te maken heeft, kan ook snel en gemakkelijk bij jouw gegevens. Dan hoeven ze niet te zoeken naar hoe het ook alweer zat als jij even niet in de buurt bent om het aan te vragen. Daarnaast krijg je via internet zelf ook toegang tot je eigen dossier. Zo is het voor jou veel makkelijker terug te lezen wat we over jou schrijven. En je kunt er zelf veel meer invloed op uitoefenen.

Wat staat in jouw dossier?Naam

Al jouw persoonlijke gegevens, dus hoe je heet en waar je woont. Maar ook alle afspraken die je met ons hebt gemaakt. Bijvoorbeeld hoe wij bij dingen helpen. Onze medewerkers schrijven alles wat ze doen op in jouw dossier.

Veilig

Cura van Unit4 is een veelgebruikt systeem in de gezondheidszorg. Gelukkig kan niet iedereen zomaar bij je gegevens. Je hebt een wachtwoord nodig die je geheim houdt. Net zoals je pincode. Niemand kan dan bij je bankrekening en in jouw dossier.

Wie kan bij mijn informatie?

Als jij een computer hebt dat op internet kan, dan kun je zien wat we over jou schrijven. Alleen de volgende mensen kunnen jouw gegevens inzien:

  • jijzelf
  • je vader, moeder of verzorger
  • de groepsbegeleiding
  • je persoonlijk begeleider
  • mensen van je werk of dagbesteding
  • jouw behandelaar

Wanneer beschikbaar

Vanaf 1 maart 2017 stellen wij dit systeem ter beschikking aan jou en onze medewerkers. Omdat wij heel veel cliënten hebben, kunnen we dit niet in één keer doen. Daarom zijn we minimaal tot eind april 2017 bezig. We kunnen nog niet precies aangeven wanneer jij aan de beurt bent. Zodra dit bekend is, informeren wij iedereen daarover. In de tussentijd staat jouw dossier in het oude systeem. Hiervoor heb je helaas geen toegang.
 

"Op de dag dat ik werd aangenomen voelde ik mij gelijk als een vis in het water."

Nico Hoogervorst, begeleider bij de Houtgroep. | Ipse de Bruggen

- Nico Hoogervorst, begeleider bij de Houtgroep.

Heb je een vraag?

Stel je vraag online of bel
(0800) 99 88 777

Top