Zoekresultaten

Resultaten 67 van 67 Hieronder resultaat 0 - 10

Algemene folder Ipse de Bruggen

Jij wilt een goed leven hebben. Dingen zelf doen en nieuwe dingen leren. In deze folder lees je hoe Ipse de Bruggen je kan helpen.

Download

Als je kind zich anders ontwikkelt... (Algemene folder)

Als je het gevoel hebt dat je kind zich anders ontwikkelt dan andere kinderen, komt er veel op je af. Praat je kind bijvoorbeeld nog weinig of lijkt hij zich motorisch minder snel te ontwikkelen dan leeftijdsgenoten? Of signaleert het consultatiebureau of de school bepaalde problemen? Het behandelteam Kind & Jeugd van Ipse de Bruggen onderzoekt wat er precies aan de hand is en wat we daaraan kunnen doen.

Download

Aspergeakker Zoetermeer

In het creatieve dagactiviteitencentrum de Aspergeakker in Zoetermeer kun je van alles doen: muziek maken, koken, boodschappen doen, schilderen, puzzelen, keramiek, knutselen en nog veel meer.

Download

Behandelcentrum Middenweg (informatie voor verwijzers)

Heb je te maken met een licht verstandelijk beperkte cliënt met ernstige gedragsstoornissen en/of psychiatrische problemen? Behandelcentrum Middenweg biedt een gespecialiseerde behandeling.

Download

Behandelcentrum Middenweg; ambulante behandeling

Het Ambulante Team behandelt mensen met een licht verstandelijke beperking die ernstige problemen hebben. Ze kunnen zich moeilijk beheersen, hebben grote schulden of zitten met zichzelf in de knoop.

Download

Behandelcentrum Middenweg; ambulante behandeling (informatie voor verwijzers)

Het Ambulante Team biedt behandeling aan mensen die langzaam en moeilijk kunnen leren. Door complexe problemen zijn ze vastgelopen in hun leven.

Download

Behandelcentrum Middenweg; SGLVG kliniek Zwammerdam

De SGLVG-kliniek behandelt mensen met een licht verstandelijke beperking die ernstige problemen hebben. Ze kunnen zich bijvoorbeeld moeilijk beheersen, hebben grote schulden of zitten met zichzelf in de knoop.

Download

Behandelcentrum Middenweg; SGLVG+ kliniek Poortugaal

De SGLVG+-kliniek behandelt mensen met een licht verstandelijke beperking die ernstige problemen hebben. Ze kunnen zich moeilijk beheersen, hebben grote schulden of zitten met zichzelf in de knoop.

Download

Behandelprogramma ‘Grip op agressie’

Behandelcentrum Middenweg biedt behandeling aan mensen met een licht verstandelijke beperking en onder andere problemen met het omgaan met emoties en/of agressie.

Download

Behandelprogramma ‘Omgaan met middelengebruik en verslaving’

Behandelcentrum Middenweg biedt behandeling aan mensen met een licht verstandelijke beperking en onder andere problemen met middelengebruik of een verslaving.

Download
Top