Zoekresultaten

Resultaten 67 van 67 Hieronder resultaat 10 - 20

Behandelteam Ambulant Nootdorp

Behandelteam Ambulant Nootdorp is er voor vervolgbehandeling van kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking die al een psychiatrische diagnose hebben.

Download

Bijlage bij de brochure van Stichting BBC

In deze bijlage staat meer informatie over de administratie van Stichting BBC, over administratiekosten en het bestuur van de stichting.

Download

Brochure Stichting BBC

De stichting Budgetbeheer, Bewind voering en Curatele (BBC) is een zelfstandige en onafhankelijke stichting die zich richt op het ondersteunen van cliënten van Ipse de Bruggen.

Download

Cadeaus van De Brugspin

Wil je jezelf of iemand anders verrassen met een bijzonder cadeau? Kom dan eens een kijkje nemen in Ideeshop en atelier De Brugspin in Ter Aar.

Download

Camping Het Groene Hart

Camping ‘Het Groene Hart’ ligt op landgoed Ursula in Nieuwveen. Omgeven door groen, water en verrassende natuur, is het een aanrader voor iedereen die graag op een groene camping kampeert.

Download

Cateringservice Prins Heerlijk

Geef je binnenkort een feest thuis en wil je geen uren in de keuken staan? Is er iets te vieren op de zaak of wil je jouw relaties verrassen met een bijzondere lunch tijdens een bespreking? Cateringservice Prins Heerlijk verzorgt de catering tot in de puntjes.

Download

Dagbesteding; leren, werken en ontwikkelen

Dagelijkse bezigheden kunnen kiezen die bij je passen. Dat willen we allemaal, ook mensen met een verstandelijke handicap. Ipse de Bruggen biedt hen een gevarieerd aanbod van dagbesteding.

Download

De gegevens van uw kind vastgelegd: het dossier

Een kind krijgt jeugdhulp op grond van de Jeugdwet. Voor ieder kind dat jeugdhulp ontvangt, wordt een dossier aangemaakt dat alle relevante gegevens over de hulp bevat. In deze factsheet wordt kort aangegeven waar het dossier toe dient, welke gegevens erin staan, welke rechten ouders en kinderen zelf hebben en wat er met het dossier van het kind gebeurt nadat de behandeling beëindigd is.

Download

De Noordhoek

Lunchen, een high tea gebruiken of gezellig rondsnuffelen tussen de curiosa of een bezoek brengen aan de kaarsenmakerij. Het kan allemaal bij de Noordhoek in Noorden.

Download

De Wereld Van - najaar 2015

De Wereld Van geeft een inkijk in de wereld van Ipse de Bruggen. In de wereld van onze cliënten, hun familieleden en de medewerkers en vrijwilligers die voor hen klaarstaan. Al die mensen vertellen zelf hun verhaal. Samen geven zij een eerlijk beeld van onze organisatie, de zaken die goed gaan en de dilemma’s waarvoor we ons gesteld zien.

Download
Top