Zoekresultaten

Resultaten 68 van 68 Hieronder resultaat 20 - 30

De Wereld Van - najaar 2015

De Wereld Van geeft een inkijk in de wereld van Ipse de Bruggen. In de wereld van onze cliënten, hun familieleden en de medewerkers en vrijwilligers die voor hen klaarstaan. Al die mensen vertellen zelf hun verhaal. Samen geven zij een eerlijk beeld van onze organisatie, de zaken die goed gaan en de dilemma’s waarvoor we ons gesteld zien.

Download

De Wereld van - najaar 2019

​​In het magazine van Ipse de Bruggen, editie najaar 2019, onder meer: waarom Angelique haar zoon Jack steeds vaker blij en ontspannen ziet een website over doodgaan en rouw wet zorg en dwang: wat verandert er voor cliënten? Björn heeft sollicitatiegesprek met nieuwe directeur

Download

De Wereld Van - voorjaar 2016

In dit nummer vind je praktijkverhalen uit en over onze locaties. Verhalen van de cliënten die vol trots vertellen over hun leven, hun kernteam, hun hobby of hun werk. Die trots delen wij. Ipse de Bruggen is een mooie organisatie, waar mooie dingen gebeuren. En waar de medewerkers, ondanks de ingrijpende veranderingen waar je in dit blad ook over kunt lezen, altijd klaar staan om de cliënten te ondersteunen.

Download

De Wereld Van - voorjaar 2019

Een greep uit deze editie: Hoe Majda eindelijk achter haar masker vandaan durfde te komen”, 10 prioriteiten voor de beste zorg, de dilemma’s van wilsbekwaamheid, de bijzondere samenwerking tussen de Jostiband en het Noord Nederlands Orkest en: doodgewoon praten over de dood.

Download

Fysiotherapie

Fysiotherapie heeft als doel om klachten van het bewegingsapparaat te voorkomen, op te heffen of te verminderen. Ook richt fysiotherapie zich op een goed functioneren in het dagelijks leven.

Download

Gasterij De Bollaarshoeve

Gasterij De Bollaarshoeve is een bijzondere koffie- en lunchgelegenheid op een unieke locatie: midden tussen de weilanden van Oostvoorne, op fietsafstand van duinen en strand en het historische Brielle.

Download

Hier staan we voor!

Dit boekje gaat over waar wij voor staan: de vertaling van het manifest van heel Ipse de Bruggen naar een paar belangrijke uitgangspunten voor alle medewerkers van het onderdeel Kind & Jeugd van Specialistische Behandeling.

Download

Industrie Centrum Nieuwkoop

Industrie Centrum Nieuwkoop speelt adequaat in op wensen en biedt op een ‘maatschappelijk verantwoorde’ manier een goede en betaalbare oplossing om uiteenlopende werkzaamheden uit te voeren.

Download

Ipse de Bruggen Maatwerk (WMO)

Ipse de Bruggen Maatwerk is er voor iedereen met een beschikking van de gemeente die ondersteuning nodig heeft.

Download

Ipse de Bruggen onderzoekt (juni 2019)

'Ipse de Bruggen onderzoekt' (d.d. juni 2019) biedt een mooi en veelzijdig overzicht van onderzoeken waaraan Ipse de Bruggen deelneemt en waar we trots op zijn. 

Download
Top