Zoekresultaten

Resultaten 66 van 66 Hieronder resultaat 30 - 40

Jaarverslag 2015

Voor Ipse de Bruggen was 2015 een jaar van transities, veranderingen en het verder bouwen aan een toekomstgerichte organisatie. Ook in het afgelopen jaar is hard gewerkt om onze organisatie gereed te maken voor de toekomst.

Download

Jeugdhulp op een locatie van Ipse de Bruggen

Als ouder wil je het liefst dat je kind gewoon thuis woont en naar de peuterspeelzaal of school kan. Soms lukt dat niet. Dan zoekt Ipse de Bruggen samen met je naar een geschikte oplossing. Daarbij staat de ontwikkeling van je kind centraal.

Download

Jeugdhulp thuis of in de omgeving van je kind

Verloopt de ontwikkeling van je kind anders dan bij leeftijdsgenoten en roept dit onzekerheid of vragen bij je op? Ipse de Bruggen biedt zorg en ondersteunt bij de opvoeding van kinderen met een anders verlopende ontwikkeling of verstandelijke beperking.Thuis, op school, bij de sportvereniging of bij familie.

Download

Kijk je mee?!

Er zijn twee "Kijk je mee?!" boeken met de titels: Bij de tandarts; om cliënten/kinderen voor te bereiden op tandartsbezoek en Van opstaan tot slapen gaan; om cliënten/kinderen het verloop van de dag uit te leggen.

Download

Kinderdienstencentrum (KDC)

Heb je het gevoel dat je kind zich anders ontwikkelt dan andere kinderen? Of kan je kind bijvoorbeeld (nog) niet goed meekomen op school? Op een kinderdienstencentrum (KDC) van Ipse de Bruggen kunnen kinderen zich op hun eigen manier en in hun eigen tempo ontwikkelen.

Download

Kunst uit hart en ziel

Binnen Ipse de Bruggen werken getalenteerde kunstenaars met een verstandelijke handicap in diverse ateliers van Ipse de Bruggen. Hun kunstwerken zijn te koop of te leen.

Download

Kwaliteitsrapport 2018: onze zorg in tekst, beeld en cijfers

Zorg en ondersteuning bieden vanuit de wensen en behoeften van cliënten en zoeken naar wat mogelijk is, hoe klein het stapje ook is. Dat is waar Ipse de Bruggen voor staat. In ons kwaliteitsrapport, dat ook als ons jaarverslag dient, beschrijven we de kwaliteit van onze zorg in 2018. Wat ging er goed en wat kan er beter?

Download

Kwaliteitsrapport 2018: publieksversie

Zorg en ondersteuning bieden vanuit de wensen en behoeften van cliënten en zoeken naar wat mogelijk is, hoe klein het stapje ook is. Dat is waar Ipse de Bruggen voor staat. In ons kwaliteitsrapport, dat ook als ons jaarverslag dient, beschrijven we de kwaliteit van onze zorg in 2018. Wat ging er goed en wat kan er beter? In de publieksversie: belangrijke mijlpalen in 2018 plus Ipse de Bruggen gevat in een aantal cijfers.

Download

Leerloopbaanketen: groeien in je werk

Ipse de Bruggen wil mensen met een verstandelijke beperking de beste kansen geven om te groeien in hun werk. Door training en begeleiding kunnen steeds meer cliënten zich ontwikkelen in het werk dat ze doen.

Download

Lunchcafé De Smulhoeve

De Smulhoeve is een modern en gezellig lunchcafé grenzend aan kinderboerderij Landzigt. De Smulhoeve heeft een mooi terras en een ruim gesorteerde cadeauwinkel. Je kunt er terecht voor een lunch of receptie, of voor een onvergetelijk kinderpartijtje.

Download
Top