Zoekresultaten

Resultaten 68 van 68 Hieronder resultaat 40 - 50

Leerloopbaanketen: groeien in je werk

Ipse de Bruggen wil mensen met een verstandelijke beperking de beste kansen geven om te groeien in hun werk. Door training en begeleiding kunnen steeds meer cliënten zich ontwikkelen in het werk dat ze doen.

Download

Lunchcafé De Smulhoeve

De Smulhoeve is een modern en gezellig lunchcafé grenzend aan kinderboerderij Landzigt. De Smulhoeve heeft een mooi terras en een ruim gesorteerde cadeauwinkel. Je kunt er terecht voor een lunch of receptie, of voor een onvergetelijk kinderpartijtje.

Download

Lunchcafé De Zoetelaar

In het hart van de oude stadskern van Zoetermeer vind je lunchcafé De Zoetelaar. Een aantrekkelijke locatie om te genieten van een heerlijke lunch, een kop koffie of onze zelfgemaakte chocoladespecialiteiten.

Download

Naast elkaar en met elkaar

Met dit Expertje willen we de lezer een kijkje laten nemen in de woningen in Vlaardingen, waar cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag een echt ‘thuis’ hebben.

Download

Naschoolse dagbehandeling 7-16 jaar

Heeft je kind problemen op school, thuis of in het contact met andere kinderen? En dreigt je kind vast te lopen? Dan kunnen we op de naschoolse dagbehandeling zijn vaardigheden versterken. Hier behandelt Ipse de Bruggen kinderen en jongeren met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen na schooltijd.

Download

Orthopedagogisch behandelcentrum (OBC)

Heb je geen grip meer op je kind? En lukt het thuis of op school niet meer om je kind bij te sturen? Ook al heb je al van alles geprobeerd? Dan kun je het advies krijgen om hem of haar tijdelijk ergens anders te laten behandelen, in een groep met andere kinderen en ervaren begeleiders. De behandelgroepen in het orthopedagogisch behandelcentrum (OBC) zijn speciaal voor kinderen en jongeren met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen.

Download

Ouderbijdrage in de Jeugdwet (informatie voor gemeenten)

In de Jeugdwet worden gemeenten verantwoordelijk voor de ouderbijdrage. Vanaf 1 januari 2015 gaat het CAK (Centraal Administratie Kantoor) voor gemeenten de vaststelling en de inning van ouderbijdragen uitvoeren.

Download

Poliklinisch spreekuur

Door een beperking is het vaak moeilijk om klachten te uiten. Het kan zijn dat het daarom niet altijd duidelijk is welke problemen er spelen. Onze gespecialiseerde artsen kunnen in dat geval de juiste hulp bieden.

Download

Preventie- en crisisteam

Elk team van Ipse de Bruggen kan een beroep doen op het Preventie- en crisisteam (P&CT). Maar wanneer roep je de hulp van het P&CT in? Wie zitten er in het P&CT? En wat kunnen zij voor je doen?

Download

Recht op je zorgplan (pictoversie) - cliënten Wlz

Informatie over je zorgplan voor cliënten Wet langdurige zorg.

Download
Top