Zoekresultaten

Resultaten 68 van 68 Hieronder resultaat 50 - 60

Recht op je zorgplan (tekstversie) - cliënten Wlz

Informatie over je zorgplan voor cliënten Wet langdurige zorg.

Download

Rouwverwerking

Rouwverwerking is heel individueel. Iedereen rouwt anders. Iedereen gaat anders om met de dood van iemand om wie hij of zij geeft. En iedereen reageert anders op mensen die rouwen.

Download

Speciale thuiszorg; zorg die past, óók thuis

Wij bieden speciale thuiszorg voor jong en oud met een verstandelijke of meervoudige (dus ook lichamelijke) beperking. De medewerkers komen thuis en geven praktische zorg, begeleiding en verpleging.

Download

Sterk staaltje productiewerk

Verschillende dagbestedingslocaties van Ipse de Bruggen kunnen productie- en industrieel werk verzorgen voor jouw bedrijf. Wij leveren maatwerk, kwaliteit en een uitstekende service. Dit combineren we met een zeer aantrekkelijke prijs.

Download

Steunpunt ambulante woonbegeleiding

Als je op jezelf woont, is het handig als je af en toe met iemand kunt praten die met je meedenkt en je kan helpen bij vragen of problemen. Iemand waarvan je dingen kunt leren die je nodig hebt bij zelfstandig wonen. Het team Ambulante woonbegeleiding Delft kan je daarbij helpen.

Download

Systeemtherapie

In systeemtherapie wordt gewerkt vanuit het principe dat een mens niet alleen is op de wereld. Cliënten en hun problematiek bestaan altijd in relatie tot hun sociale omgeving en context.

Download

Theehuis Villa Kakelbont

In Villa Kakelbont is het een vrolijke boel. Natuurlijk kun je er thee drinken en wat eten. Maar het is ook een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de kinderboerderij of de vlindertuin op landgoed Ursula in Nieuwveen.

Download

Tijdelijk verblijf of wonen bij Ipse de Bruggen

De zorg voor een kind met een verstandelijke beperking kan (te) zwaar worden. Heb je in het weekend meer tijd voor jezelf of je gezin nodig of kun je de zorg voor je kind thuis niet meer aan? Dan kan tijdelijk verblijf of wonen bij Ipse de Bruggen een oplossing zijn. Wij bieden ondersteuning en verblijf voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking.

Download

Transculturele Communicatie

Werken met mensen met een andere culturele achtergrond geeft meestal geen problemen en wordt vaak zelfs als een verrijking ervaren. Maar soms ontstaan verwarrende situaties of leven er vragen waarop het antwoord niet voor de hand ligt.

Download

Uit de kunst

Een pakkend schilderij aan de muur? Of een fraai boeket op je bureau? Voor zowel een schilderij als een boeket kun je terecht bij Uit de Kunst.

Download
Top