Zoekresultaten

Resultaten 67 van 67 Hieronder resultaat 60 - 70

Verhuizen

Voor mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking is niet altijd te begrijpen wat verhuizen is en waarom er verhuisd gaat worden. Zij hebben vaak moeite met veranderingen en onzekerheden.

Download

Visusproblemen

Mensen met een verstandelijke beperking uiten klachten over een verminderd gezichtsvermogen vaak niet of nauwelijks. Ook is gebleken, dat verminderd gezichtsvermogen door de omgeving vaak niet of pas laat wordt opgemerkt.

Download

Voeding

Voor veel mensen met een verstandelijke handicap is eten en drinken een moment van persoonlijke aandacht en van positieve prikkeling van de zintuigen. Er zijn ook mensen met een verstandelijke beperking die problemen hebben met eten en/of drinken.

Download

Vrijwilligerswerk

Als jij vrijwilligerswerk wil doen, zoeken we samen naar werk dat bij je past. Je geeft zelf aan wanneer, hoelang, hoe regelmatig en op welke locatie je wilt werken. Ook de keuze voor de activiteit is aan jou.

Download

Vroegbehandeling voor jonge kinderen 0-7 jaar

Heb je twijfels of maak je je zorgen over de ontwikkeling van je jonge kind? Of ben je doorverwezen naar Ipse de Bruggen? Ons team Vroegbehandeling kijkt samen met jou naar wat je kind nodig heeft om zich beter te kunnen ontwikkelen en helpt hem of haar daarbij.

Download

Wonen; voel je thuis bij Ipse de Bruggen

Meedoen in de samenleving is belangrijk voor je geluk, óók als je een verstandelijke of meervoudige handicap hebt. Een eigen thuis hebben hoort daarbij. Op een eigen plek waar je je prettig en veilig voelt.

Download

Zelfverwonding

Pasklare antwoorden voor de behandeling van zelfverwonding zijn er niet altijd. Het is altijd een zoektocht.

Download
Top