Vrienden van Ipse de Bruggen

De overheid en zorgverzekeraars dragen in belangrijke mate bij aan de financiering van het geven van zorg aan onze cliënten. Maar naast goede zorg hebben mensen in een zorginstelling ook leuke activiteiten nodig en speel- en beweegmaterialen voor een stimulerende en goede leefomgeving.

Veel initiatieven en extra’s kunnen we niet uit de gewone financiering betalen. Bijvoorbeeld een aangepaste belevingstuin, een snoezelzwembad, een aangepaste fiets of speciaal spelmateriaal.
De Stichting Vrienden van Ipse de Bruggen wil deze initiatieven gefinancierd krijgen. Met hulp van bedrijven, verenigingen en particulieren.

 

Help ook mee!
Door een bedrag te doneren draag je bij aan een beter leven voor de cliënten van Ipse de Bruggen.

 

Doneren kan op verschillende manieren:

 • Vriend worden
  Door maandeljiks of jaarlijks een bedrag te doneren word je Vriend van de Stichting Vrienden van Ipse de Bruggen en draag je bij aan een betere kwaliteit van leven aan de cliënten van Ipse de Bruggen. Hiervoor ontvang je drie keer per jaar het magazine De Wereld van zodat je op de hoogte blijft van projecten bij Ipse de Bruggen.
   
 • Zakelijk Vriend worden
  Door jaarlijks een bedrag te doneren toon je als organisatie maatschappelijke betrokkenheid voor deze bijzondere doelgroep. Als Zakelijk Vriend ontvang je drie keer per jaar het magazine De Wereld van én word je uitgenodigd voor de ambassadeursdagen.
   
 • Eenmalig bijdrage
  Je kunt een financiële bijdrage leveren aan drie belangrijke thema’s waarin de Stichting Vrienden van Ipse de Bruggen in investeert: Gezond Leven, Onderzoek & Innovatie en locaties.
   
 • Specifieke projecten van locaties steunen
  Op zorglocaties van Ipse de Bruggen wordt vaak voor specifieke wensen gespaard. Jouw bijdrage komt in het spaarpotje van de zorglocatie terecht zodat zij hiervan hun mooie specifieke wens kunnen realiseren.
   
 • Nalaten en Schenkingen
  Je kunt ervoor kiezen om de Stichting Vrienden van Ipse de Bruggen als (mede-)erfgenaam (erfstelling) op te laten nemen in jouw testament of door middel van een legaat.
   

Het doneren gebeurt op een eenvoudige en veilige manier via de website van de Vrienden van.

Kijk voor meer informatie op de website van Vrienden van Ipse de Bruggen.

 

 

Top