Behandelteam Ambulant Nootdorp
  • Plaats: Nootdorp
  • Zorgtype: Diagnostiek/behandeling
  • Doelgroep: Volwassenen

Behandelteam in Nootdorp - ambulant

Het Behandelteam Ambulant Nootdorp begeleidt kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking en een psychiatrische diagnose zoals depressie, autisme, een angststoornis, ADHD, ODD/CD, persoonlijkheidsstoornissen, schizofrenie en andere psychotische stoornissen.

Je behandeling

Het doel van de behandeling is leren leven met psychiatrische problemen en de gevolgen te verminderen. We werken aan gedragsproblemen en leren je anders omgaan met bijvoorbeeld boosheid en verdriet. We kunnen je thuis behandelen (ook op een woongroep). Maar ook op school, op je werk of de dagbesteding. We zoeken samen oplossingen die bij je passen en maken gebruik van je kracht en die van je omgeving (familie en vrienden). Ook je ouders of woonbegeleiders kunnen begeleiding krijgen.

Aanbod

  • multidisciplinair team met onder meer een GZ-psycholoog, arts voor verstandelijk gehandicapten en ambulant verpleegkundige
  • werkwijze: oplossingsgericht, systemisch (samen met je netwerk), cognitief-gedragstherapeutisch en gericht op het versterken van je kracht (empowerment) 
Terug naar het overzicht

Extra foto's van Behandelteam Ambulant Nootdorp

Top