Pieters Kamerhuis - Vorrinkplein
  • Plaats: Delft
  • Zorgtype: Wonen
  • Doelgroep: Volwassenen

Zelfstandig wonen in Delft - Vorrinkplein

Ben je een jongvolwassenen vanaf 18 jaar en heb je een licht verstandelijke beperking en ben je op zoek naar een eigen studio met een keukenblok, douche en toilet? Kom wonen bij het Vorrinkplein.

Ook logeren of proefwonen is mogelijk!

Hoe gaat het op het Vorrinkplein in zijn werk?

In het Vorrinkplein woon je zo zelfstandig mogelijk in een eigen appartement. Alles wat je zelf kunt, doe je zelf. Je leert er ook allerlei dingen die bij zelfstandig wonen horen, zoals met geld omgaan, contacten maken met anderen of het huishouden doen. Je kan ervoor kiezen om met de groep mee te eten. Maar wanneer jij passie hebt voor koken is het misschien wel leuk om dit zelf te leren. Dat kan bij ons.

Doordeweeks zijn er drie begeleiders aanwezig in de avond, één daarvan blijft slapen. Er is niet iedere dag een dagdienst aanwezig, dus een beetje zelfstandigheid wordt wel van jou verwacht. In het weekend is er 24 uur iemand aanwezig.

Wanneer je op het Vorrinkplein woont, hechten wij er veel waarde aan dat jij de regie over je eigen leven behoudt. Zo vinden wij het fijn als jij meedenkt in hoe wij de woning nog beter kunnen maken. Daarvoor hebben wij een cliëntenraad waar jij jouw ideeën mag delen.

Ontmoet anderen

Bij Vorrinkplein zijn er 18 appartementen voor mensen met een verstandelijke beperking. Er is een gezamenlijke woonkamer waar je gebruik van mag maken. Hier ontmoet jij je medebewoners. Het leuke is dus dat jij je eigen appartement hebt en ook gebruik kan maken van de gezamenlijke ruimte.

Je bent welkom om mee te doen aan activiteiten. Zo is er iedere dinsdagavond spelletjes avond waar er gedart of getafeltennist kan worden. Vind jij het leuker om een ander spel te spelen dat kan dit of met de begeleiding of met je medebewoners.

Voorzieningen

  • Vlakbij de binnenstad van Delft
  • Loopafstand van het Station
  • Winkelcentrum De Hoven in Delft
  • Vlak bij dagbesteding De Ruimte
  • Je woont en leeft samen met senioren, waardoor dit een unieke woonplek is

Meer informatie?

Download hier de flyer. Of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Terug naar het overzicht

Extra foto's van Pieters Kamerhuis - Vorrinkplein

Top