Tandheelkundige zorg in Nootdorp

Wie zijn wij en wat doen wij?

Op zoek naar een tandarts speciaal voor mensen met een beperking in (de omgeving van) Nootdorp? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op!

Wij zijn een tandheelkundig team voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en voor mensen met psychiatrische klachten. Wij zijn beschikbaar voor mensen die ondersteuning krijgen vanuit Ipse de Bruggen maar we zijn er ook voor anderen. 

Wij willen op een leuke en persoonlijke manier problemen in de mond voorkomen en oplossen.

Wij weten hoe we onze doelgroep het beste kunnen helpen en wij nemen langer de tijd voor de behandeling dan de reguliere tandarts. 
Onze tandartsen kijken altijd welke behandeling de patiënt nodig heeft en aankan. Wij willen graag dat de mond gezond is en dat patiënten geen pijn of problemen hebben.

Bij elke behandeling vertellen we precies en rustig wat we gaan doen en geven zo de tijd om aan alles te wennen. Dit doen we mede door de instrumenten te laten zien en voelen.

Het team bestaat uit:

  • vier tandartsen;

  • één mondhygiëniste;

  • één preventieassistente;

  • twee tandartsassistentes;

  • één baliemedewerkster.

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 – 17.00 waarin u ons kunt bellen voor informatie, vragen, het maken van een afspraak of advies.

Behandelingen onder lachgassedatie en algehele narcose

Voor mensen die niet op de reguliere wijze in de stoel te behandelen zijn, is er mogelijkheid voor behandeling onder lachgas of algehele narcose.
Voor behandeling onder lachgas ben je nog volledig bij bewustzijn, maar geeft het een rustgevend effect waardoor de behandeling makkelijker kan worden uitgevoerd. Hier zijn wat langere behandeltijden voor ingepland.

Meer informatie of aanmelden?

Wilt u meer informatie over onze tandheelkunde zorg of een aanmelding doen?  Neem dan contact met ons op.

Terug naar het overzicht
Top