Atelier Verfstreken
  • Plaats: Alphen aan den Rijn
  • Zorgtype: Werk en dagbesteding
  • Doelgroep: Volwassenen

Dagbesteding in Alphen a/d Rijn - Verfstreken

Bij Atelier Verfstreken worden mensen met een beeldend talent en een verstandelijke beperking gestimuleerd om hun artistieke talenten te ontwikkelen, onder professionele begeleiding. Iedere kunstenaar is te herkennen aan zijn eigen handschrift. Zij tekenen en schilderen met verschillende materialen zoals houtskool, acryl of aquarel of maken keramiek. Naast de werkzaamheden voor het atelier en de galerie-kunstuitleen, organiseert  Atelier Verfstreken het hele jaar door verschillende exposities, kunstprojecten en workshops en werkt in opdracht voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Producten

Kunst kopen
De kunstenaars van Verfstreken maken originele en unieke kunstwerken. Ook kunt u een kunstwerk naar uw persoonlijke wensen laten maken. Leuk voor het inrichten van een bedrijfspand of als relatiegeschenk. Denkt u erover om een kunstwerk aan te schaffen voor uzelf of voor bedrijf of instelling? Neem dan vrijblijvend contact op via verfstreken@ipsedebruggen.nl.

Cliënt Arno is inmiddels wereldberoemd! Hij verkocht zes werken aan een officiële galerie in Amsterdam. Het artikel lees je op ad.nl

Kunst huren
In de galerie-kunstuitleen kunt u kunst lenen. U zoekt een schilderij of ander kunstwerk uit, dat u kunt huren vanaf € 15,00 per kwartaal. U kunt ten alle tijden werken wisselen of kopen en er geldt geen maximaal huurtermijn. U betaalt geen inschrijfgeld.

Denkt u erover om kunst te kopen of te huren, neem dan vrijblijvend contact op via verfstreken@ipsedebruggen.nl of bezoek het atelier of de galerie-kunstuitleen.

Voor meer informatie over de kunstwerken van Atelier Verfstreken kijkt u op de website van sociale kunst.

Workshops 
Kunstenaars van Verfstreken kunnen op aanvraag een teken- of schilderworkshop verzorgen. Deze vinden bij voorkeur plaats van woensdag of donderdag van 10.00 tot 15.00 uur. Maximaal acht personen. Neem contact op voor info over tarieven of combinatiemogelijkheden: verfstreken@ipsedebruggen.nl.

Samenwerken

Samenwerken is een wezenlijk onderdeel van het werk van Atelier Verfstreken. Er wordt gewerkt in samenwerkingsverbanden uit de lokale omgeving, culturele-, zorg-, en onderwijsinstellingen en een groeiend netwerk in de kunstensector.

Verfstreken zoekt altijd partners die deel willen nemen in een dynamisch netwerk, dat groeit van ondersteunende, aanvullende en inhoudelijke noodzaak.

Werken bij Verfstreken

Wil je graag bij Atelier Verftreken komen werken of een stage komen lopen? Neem dan contact op via verfstreken@ipsedebruggen.nl. De werktijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur.

Bezoek

Vanaf dinsdag 2 juni gaat Atelier Verfstreken weer (beperkt) open! 
U bent voorlopig van harte welkom van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 16.00 uur. In verband met de corona-maatregelen laten wij niet meer dan 2 bezoekers tegelijk naar binnen. 
Wilt u op een andere dag de kunstuitleen of galerie-winkel bezoeken? Maak dan een afspraak via verfstreken@ipsedebruggen.nl.

Openingstijden Atelier Verfstreken
Maandag t/m vrijdag van 9.00 – 16.00 uur
Zaterdag van 10.00 – 16.00 uur
Op feestdagen gesloten

www.facebook.com/verfstreken

Galerie-kunstuitleen: Atelier Verfstreken 
Van Boetzelaerstraat 9A  
2406 BC Alphen aan den Rijn

Terug naar het overzicht

Extra foto's van Atelier Verfstreken

Top