Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Medewerkers van het WerkPalet

Dagbesteding het WerkPalet

Het WerkPalet in Naaldwijk

Het WerkPalet is een dagbestedingslocatie voor mensen met een verstandelijke en of lichte lichamelijke beperking. De locatie richt zich op het bieden van een fijne werkplek, ontwikkeling en op het participeren in de samenleving.

Dagbesteding
Vakgericht
Vanaf 18 jaar
Industriegebied in Naaldwijk

Locatiegegevens

Industriestraat 20
2671 CT Naaldwijk

 

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag

08:30 uur tot 15:30 uur

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over onze dagbestedingslocaties? Of heb je een vraag? Vul het contactformulier in.

Of bel 0800 99 88 777

Aanmelden voor zorg?

Wil jij jezelf of iemand anders aanmelden voor dagbesteding bij Ipse de Bruggen? Vul vrijblijvend het aanmeldformulier in.

Ben je 18 jaar of ouder, heb je een licht verstandelijke en of lichamelijke beperking en ben je op zoek naar werk waar jij je creativiteit in kwijt kan? Dan is wellicht dagbesteding Het WerkPalet iets voor jou. Ook biedt Het WerkPalet stageplaatsen aan voor scholieren van het speciaal onderwijs.

Wil je afwisselen in de werkzaamheden? Dan is dat mogelijk. Er zijn maar liefst vijf verschillende werkgroepen waar je kunt komen werken, namelijk:

  • De industriegroep waar veel werk wordt gedaan in opdracht van tuinders of productiebedrijven.
  • De textiel- en weefgroep waar wordt gebreid, geborduurd en genaaid bijvoorbeeld tassen en slingers. Bij de weefgroep worden producten met de hand geweven, zoals theedoeken, tassen en tafellopers.
  • De keramiekgroep waar je leert werken met klei en glazuur. Hier worden producten handgemaakt, zoals schalen, plantenbakken en servies.
  • De viltgroep waar wol wordt verwerkt tot allerlei producten zoals gelukspoppetjes, muziekdoosjes, mobielen en vilten fruitsoorten.
  • De servicegroep verzorgt koffie en thee, de lunch, maar ook worden er boodschappen en schoonmaakwerkzaamheden gedaan.

Ook zijn er diverse externe werkzaamheden die onder begeleiding in een groep worden uitgevoerd. Denk aan het inpakken en wegen van groenten en fruit bij Boeregoed, het knippen van pepers bij Westland Peppers of helpen bij Bakkerij het Blauwe Hek met de bakwerkzaamheden of in de lunchroom/theeschenkerij.

Groeien en leren

Bij het WerkPalet kijken we goed naar je wensen en toekomstplannen.

Zo is het mogelijk om je zelf verder te ontwikkelen en door te groeien naar een baan. Hiervoor bieden wij de cursus Brug naar Werk aan. Steeds meer cliënten werken met onze begeleiding bij bedrijven. Voorbeelden hiervan zijn een tuinbouwbedrijf, verzorgingstehuis of op een sportschool. Naast de cursus Brug naar werk worden er ook andere cursussen aangeboden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zoals weerbaarheid, sociale vaardigheden en zelfstandigheid.

Werkomgeving

  • In een industriegebied tussen andere bedrijven
  • Goed bereikbaar met openbaar vervoer

Foto's van dagbestedingslocatie het WerkPalet

Kunst gemaakt door mensen dagbestedingslocatie Het WerkPalet Werkjes van dagbestedingslocatie het WerkPalet Werkjes van dagbestedingslocatie het WerkPalet
Kunst gemaakt door mensen dagbestedingslocatie Het WerkPalet Werkjes van dagbestedingslocatie het WerkPalet Werkjes van dagbestedingslocatie het WerkPalet

In drie stappen naar specialistische zorg

1

Aanmelden

Je kunt je vrijblijvend aanmelden via een speciaal formulier. Of bel naar 0800 99 88 777.

2

Terugbellen

Je wordt (terug-)gebeld. Samen bespreken we wat de mogelijkheden zijn.

3

Kennismaking

Als wij kunnen bieden wat jij zoekt, maken we een afspraak om nader kennis te maken met elkaar.