Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken

Veilig mailen

Als professionele zorgorganisatie gaan we vertrouwelijk om met (privacy)gevoelige informatie van en over onze cliënten. Daarom willen we persoonsgegevens, verslagen, dossiers en andere gevoelige informatie veilig communiceren. Dat is nodig omdat de huidige kanalen – zoals ‘gewone’ e-mail, fax of post – kwetsbaar zijn.  

Veilig mailen met Zivver 

Medewerkers van Ipse de Bruggen en WMO Maatwerk gebruiken Zivver om veilig met u te e-mailen en bestanden uit te wisselen. Zivver zorgt ervoor dat vertrouwelijke informatie veilig en versleuteld bij u aankomt. U kunt dan ook zeker zijn dat alleen u als ontvanger deze informatie kunt lezen. 
 
Wat merkt u van het gebruik van Zivver? 
Een beveiligd bericht met vertrouwelijke informatie ontvangt u gewoon per e-mail. In deze e-mail vindt u een link naar een beveiligde omgeving. Hier moet u een SMS-code of een toegangscode invoeren om het bericht te lezen. Verderop  leest u aanvullende informatie hoe u een bericht van Zivver opent of beantwoordt. 

Geef wijzigingen in uw e-mailadres en telefoonnummer door aan ons! 
Het is belangrijk dat u wijzigingen in uw e-mailadres of mobiele telefoonnummer direct aan ons doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met u blijven communiceren. U kunt wijzigingen van contactgegevens doorgeven aan de medewerkers van de locatie. 
Door voor Zivver te kiezen, kunnen cliënten en relaties erop vertrouwen dat wij zorgvuldig met hun privacy omgaan. 

Aanvullende informatie over Veilig mailen met Zivver vind je hier.

Additional information Zivver (English)

 

Uitlegvideo's:

Hoe open je een beveiligde mail met een toegangscode
Wat moet je doen om een beveiligde mail met SMS-code te openen: