Ipse de Bruggen helpt je graag

Jij wilt een goed leven hebben. Dingen zelf doen en nieuwe dingen leren. Bij Ipse de Bruggen kunnen wij je helpen. Je kunt je bij ons ontwikkelen, want wij geloven dat er altijd meer mogelijk is. Hoe klein dat stapje ook is. 

Ipse de Bruggen is een organisatie die al meer dan 100 jaar ervaring heeft in de zorg voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. We vinden het belangrijk dat jij een goed leven hebt. Daarom bieden wij jou de best mogelijke zorg en begeleiding. 

Een eigen leven

Om te zorgen dat jij een goed leven hebt, heb je misschien wel zorg of begeleiding nodig. Ipse de Bruggen helpt jou daarbij. Samen met jou, en de mensen die voor jou belangrijk zijn, kijken we wat je wil en wat je nodig hebt. Misschien zoek je wel een nieuwe plek om te wonen? Of een leuke plek om te werken? In heel Zuid-Holland hebben we plekken waar je kunt wonen of werken. Er zijn volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Bijvoorbeeld in onze lunchrooms of winkels, in onze ateliers of bij de beroemde Jostiband.

Soms komt het voor dat je alleen thuis wat hulp nodig hebt. Ook daar kun je voor bij Ipse de Bruggen terecht. Er komt dan een begeleider bij jou thuis om je te ondersteunen. Ipse de Bruggen is er voor jong en oud, en wij helpen je met je vraag. Er is namelijk altijd meer mogelijk. 

Top