Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Begeleider helpt een clIënt  die in een rolstoel zit
Werken bij Ipse de Bruggen

Heb jij hart voor de zorg?

Bij Ipse de Bruggen werken meer dan 6.000 medewerkers en bijna 2.100 vrijwilligers elke dag aan de ondersteuning en begeleiding van bijna 5.700 mensen met een verstandelijke beperking.

Meer weten?

Heb je een vraag? Vul vrijblijvend het contactformulier in

of bel naar 0800 99 88 777

Medewerkers en vrijwilligers van Ipse de Bruggen zijn bevlogen mensen met hart voor de zorg. Het is vaak pittig werk, maar er wordt voor gezorgd dat iedereen de kennis heeft die nodig is. Zo verlenen we de beste zorg op maat.  

Altijd meer mogelijk 

We geloven dat er altijd meer mogelijk is. Hoe klein dat stapje ook is. Daarom dagen we onze cliënten en onszelf voortdurend uit om alle talenten, hoe groot of klein ook, kans te geven zich te laten ontwikkelen. 

We hebben plezier met elkaar 

Hier heb je nog tijd voor je cliënten. Jouw inzet heeft grote betekenis voor hun leven. Daarom onderzoeken we telkens wat het beste is voor de cliënt én voor jou. We ondersteunen je bij het behalen van je doelen. Samen zoeken we naar mogelijkheden en kijken we vooruit.  
 
Bij Ipse de Bruggen werk je in een veilige omgeving en in een team van medewerkers en vrijwilligers waarbij je steun vindt en waarmee je kunt lachen. Hier kun je doen waar je goed in bent. Hier kun je echt iets bijdragen. Samen maken we de zorg steeds een beetje beter. Ieder vanuit zijn eigen vakgebied of talent. Samen zijn we één team met één opdracht: de beste zorg voor onze cliënten. 
 
We willen de leukste werkgever zijn en daar hebben we jou voor nodig. Jouw humor, kennis, positieve energie, flexibiliteit, kritische blik en natuurlijk je hart voor de zorg.   

Ben je al enthousiast?  

Bekijk op www.werkenbijipssedebruggen.nl de openstaande vacatures en solliciteer! 

Vrijwilligerswerk 

Heb je interesse in vrijwilligerswerk? Bekijk dan hierde vacatures voor vrijwilligers.