Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Begeleider helpt een clIënt
Werken bij Ipse de Bruggen

Jij bent nodig bij Ipse de Bruggen!

Bij Ipse de Bruggen werken meer dan 5.500 medewerkers en bijna 1.900 vrijwilligers elke dag aan de ondersteuning en begeleiding van bijna 5.400 mensen met een verstandelijke beperking.

Medewerkers en vrijwilligers van Ipse de Bruggen zijn bevlogen mensen met hart voor de zorg. Het is vaak pittig werk, maar er wordt voor gezorgd dat iedereen de kennis heeft die nodig is. Zo verlenen we de beste zorg op maat.  

Altijd meer mogelijk 

We geloven dat er altijd meer mogelijk is. Hoe klein dat stapje ook is. Daarom dagen we onze cliënten en onszelf voortdurend uit om alle talenten, hoe groot of klein ook, kans te geven zich te laten ontwikkelen. 

Werken bij Ipse de Bruggen?

Dat is zinvol werk, waar je terecht trots op bent. Je biedt namelijk zorg aan mensen met een verstandelijke beperking. Stapje voor stapje maak je hun wereld groter. En ja, dat vraagt geduld en doorzettingsvermogen, maar gelukkig heb je die ook. Je bent nieuwsgierig en leergierig en kunt omgaan met tegenslagen. Je schrikt niet terug voor een uitdaging en staat open voor vernieuwing en verbetering. Hard werken hoort erbij; dat we veel met elkaar lachen ook. Nieuwsgierig hoe zo’n baan er dan uitziet? Laat je inspireren door de verhalen van jouw toekomstige collega’s en cliënten, en klik dan gauw door naar onze vacatures!

Lees de verhalenvan de Ipse de Bruggen-medewerkers en hun cliënten.   

Enthousiast geworden?  

Bekijk op www.werkenbijipssedebruggen.nl de openstaande vacatures en solliciteer! 

Vrijwilligerswerk 

Heb je interesse in vrijwilligerswerk? Bekijk dan hierde vacatures voor vrijwilligers.