Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Een cliënt verpakt een product uit een winkel
Winkels

Dagbestedingslocaties als succesvolle winkels

Een uniek cadeautje kopen in een bijzondere winkel: dat kan ook bij Ipse de Bruggen. In Zuid-Holland zijn verschillende dagbestedingslocaties waar je producten kunt kopen die cliënten van Ipse de Bruggen hebben gemaakt.

Benieuwd naar onze winkels?

We hebben al onze winkels overzichtelijk op een rijtje gezet.

Bij onze winkels werken mensen met een verstandelijk, en soms ook een lichamelijk beperking 

Er is altijd meer mogelijk: dat is onze visie. Cliënten krijgen de kans om zich verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld op onze dagbestedingslocaties waar ze houten producten makenOp sommige werkplaatsen kun je een uniek (tuin-)meubel op maat laten maken.  

Cliënten maken alle artikelen zelf. Ze krijgen begeleiding van onze medewerkers. Op een paar locaties werken ook begeleiders die gebarentaal kunnen.  

Op deze locaties kun je langskomen als je op zoek bent naar een origineel cadeau. Denk aan producten voor in de tuin of op het balkon, textiel of houten speelgoed.

Uniek cadeau of relatiegeschenk

De naam van de baby geborduurd op een schort of slabbetje. Een geboortekaartje in een vogelkooitje. Je logo op een cadeau. Bij veel winkels maken cliënten van Ipse de Bruggen het cadeautje echt persoonlijk. Zo geef je iets heel origineels bij een geboorte, verjaardag of bruiloft. Natuurlijk kun je ook bij de winkels terecht voor unieke relatiegeschenken.

 

Foto's van winkels van Ipse de Bruggen

Ook voor bedrijven

Kun je als bedrijf wel wat extra ondersteuning gebruiken? Bijvoorbeeld door topdrukte of een spoedbestelling? Neem contact met ons op. Bij sommige winkels is er een afdeling licht industrieel werkCliënten helpen u graag met zaken zoals sealen, sorteren, labelen of verpakken van producten.

Bekijk hier alle winkels