Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Bewegen met robot Zora
Vrienden van Ipse de Bruggen

Hun geluk dat geef jij!

Dankzij de Vrienden van Ipse de Bruggen krijgen mensen met een beperking meer kans om te bewegen, ontspannen en zichzelf te ontwikkelen. Van een aangepaste fiets tot snoezelzwembad: donateurs maken het mogelijk. 

Meer informatie? Doneren?

Kijk op de website van de Vrienden van voor meer informatie over de verschillende projecten. Ook vind je meer informatie over het veilig kunnen doneren via de website.

Mensen in een zorginstelling hebben zorg nodig, maar ook leuke activiteiten en speel- en beweegmaterialenDe overheid en zorgverzekeraars financieren die meestal niet.

Denk aan een aangepaste belevingstuin, een snoezelzwembad, een aangepaste fiets of speciaal spelmateriaal. Dit zijn dingen die cliënten helpen om meer uit zichzelf te halen. En ze zorgen ook gewoon voor veel plezier.

De Stichting Vrienden van Ipse de Bruggenfinanciert dit soort materialen en plannen met hulp van bedrijven, verenigingen en particulieren. 

Help ook mee!

De Stichting Vrienden van Ipse de Bruggen investeert in drie belangrijke thema’s: Gezond Leven, Onderzoek & Innovatie en Wensen van locaties. 

Door een bedrag te doneren, draag je bij aan een beter leven voor de cliënten van Ipse de Bruggen. 

Doneren kan op verschillende manieren: 

 • Word Vriend
  Doneer maandelijks of jaarlijks een bedragJe krijgt dan twee keer per jaar het magazine De Wereld Van. Zo blijf je op de hoogte van projecten bij Ipse de Bruggen.

 • Word Zakelijk Vriend
  Door jaarlijks een bedrag te doneren toon je als organisatie maatschappelijke betrokkenheid voor deze bijzondere doelgroep. Als Zakelijk Vriend krijg je twee keer per jaar het magazine De Wereld Van én word je uitgenodigd voor de ambassadeursdagen.

 • Doneer één keer 
  Je kunt ook gewoon eenmalig geld geven. Je kan kiezen welk thema je belangrijk vindt: Gezond Leven, Onderzoek & Innovatie of locaties. 

 • Steun een speciaal project van een locatie 
  Natuurlijk kan je ook geld geven voor één project. Misschien wil de locatie van je broer bijvoorbeeld muziekinstrumenten kopen. Jouw bijdrage komt dan in het spaarpotje van de zorglocatie voor hun speciale wens.

 • Laat geld na
  Misschien wil je dat de Stichting Vrienden van Ipse de Bruggen geld krijgt nadat je bent overleden. Je kunt een vast bedrag nalaten. Dit heet een legaat. Of je kunt de stichting als (mede-)erfgenaam in je testament zetten. Informeer naar de mogelijkheden als je dit misschien wilt doen. We leggen graag uit hoe het werkt. 

Het doneren gebeurt op een eenvoudige en veilige manier via de website van de Vrienden van. 

Kijk voor meer informatie op de website van Vrienden van Ipse de Bruggen.