Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Begeleider met een kindje aan het spelen

Dagbehandeling

Als je kind zich anders ontwikkelt

Heeft je kind een achterstand in ontwikkeling of een verstandelijke beperking? Dat kan voor grote onzekerheid zorgen. Soms kun je als ouder de problemen nauwelijks opvangen. Je kunt bij Ipse de Bruggen terecht voor ondersteuning. We bieden vormen van dagbehandeling. Die is altijd gericht op de ontwikkeling van je kind.

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag verder! Vul vrijblijvend het contactformulier in.

Of bel 0800 - 99 88 777

Aanmelden voor dagbehandeling?

Vul vrijblijvend het oriëntatieformulier in. Wij nemen daarna telefonisch contact met je op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Samen ontdekken wat er aan de hand is

Als ouder ken je je kind natuurlijk het beste. Daarom praten we eerst uitgebreid. Hoe gaat het thuis? Wat valt jou als ouder op? Daarnaast kunnen we je kind observeren en bepaalde onderzoeken doen. Zo ontdekken we samen wat er met je kind aan de hand is én hoe je zijn ontwikkeling kunt stimuleren. Denk aan manieren om met je kind te praten, te bewegen of te spelen.

Ontwikkeling in een groep

Meestal zorg je als ouder op een natuurlijke manier voor de ontwikkeling van je kind. Wanneer je kind zich anders ontwikkelt, gaat dat niet altijd vanzelf. Vaak ontdekt en leert een kind ook veel in een groep. Dit heet ‘een groepsgerichte aanpak’. Dit kan bij ons bijvoorbeeld in een Vroegbehandelgroep of een Kinderdienstencentrum. Ook bieden we onze zorg en begeleiding aan op naschoolse dagbehandellocaties. 

Aanmelden in drie stappen

1

Gegevens invullen

Wil jij jezelf of iemand anders aanmelden?
Vul allereerst in het oriëntatieformulier je gegevens in.

2

Telefonisch contact

Daarna word je binnen vijf werkdagen door ons gebeld. Samen bespreken we de mogelijkheden.

3

Aanmelden

Kunnen wij bieden wat jij zoekt? Dan ontvang je van ons een uitgebreid aanmeldformulier om de aanmelding concreet te maken.