Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Begeleider in gesprek met een jongeman

Ambulante behandeling

Aan de slag om van je probleem af te komen

Een ambulante behandeling is een behandeling in jouw vertrouwde omgeving. Bijvoorbeeld thuis, op je werk of school. We hebben veel verschillende manieren waarop we je kunnen helpen, zonder opname. 

Het kan zijn dat je een behandeling wil. Of dat je een diagnose wil om zo inzicht te krijgen wat nou precies je klacht/probleem is. Om vervolgens een passende behandeling te krijgen om van deze klacht of probleem af te komen. Bij Ipse de Bruggen werken veel mensen die je kunnen helpen als je problemen hebt.

We zijn gespecialiseerd in mensen met een verstandelijke beperking. Je kunt bij ons terecht voor behandelingen en we doen onderzoek om een goede diagnose te stellen. Zo ontdek je wat er precies aan de hand is

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag! Vul vrijblijvend het contactformulier in.

Of bel 0800 99 88 777

Aanmelden voor ambulante behandeling?

Vul vrijblijvend het oriëntatieformulier in. Wij nemen daarna telefonisch contact met je op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Kinderen, jongeren en volwassenen: iedereen is welkom

Het maakt niet uit hoe oud je bent. Wij bieden ambulante behandeling aan zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Voor kinderen en jongeren bieden we hulp voor in de opvoeding of bijvoorbeeld familietherapie of opvoedhulp voor ouders. Voor volwassenen bieden we allerlei uiteenlopende therapieën die zorgen voor een beter leven.   

Eerst onderzoeken wat er aan de hand is

Als er nog geen diagnose is, dan doen we eerst onderzoek. Zo komen we erachter wat het probleem isen kunnen we zorg en behandeling bieden. De goede diagnose vormt altijd de basis.

Aanbod ambulante behandeling

Aanmelden in drie stappen

1

Gegevens invullen

Wil jij jezelf of iemand anders aanmelden?
Vul allereerst in het oriëntatieformulier je gegevens in.

2

Telefonisch contact

Daarna word je binnen vijf werkdagen door ons gebeld. Samen bespreken we de mogelijkheden.

3

Aanmelden

Kunnen wij bieden wat jij zoekt? Dan ontvang je van ons een uitgebreid aanmeldformulier om de aanmelding concreet te maken.