Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Cliënt neemt vragenlijst door met specialist

Diagnostiek

Een diagnose stellen

We kunnen onderzoek doen om beter te weten wat er met je aan de hand is. Dat maakt het ook makkelijker om je te helpen als je bijvoorbeeld problemen hebt. Het doel is dat je zo gelukkig en zelfstandig mogelijk kunt leven.  

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag! Vul vrijblijvend het contactformulier in.

Of bel 0800 99 88 777

Aanmelden voor een diagnostisch onderzoek?

Vul vrijblijvend het oriëntatieformulier in. Wij nemen daarna telefonisch contact met je op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Dit onderzoek bestaat uit testjes en vragenlijsten. Ook praat je met iemand. We luisteren naar je en kijken hoe het gaat. We bepalen zo je intelligentie, dit heet IQ-bepaling.

Natuurlijk is gedrag en ontwikkeling ook belangrijk. We kijken bijvoorbeeld naar de sociaal- emotionele ontwikkeling en de mate van sociale redzaamheid. Dit betekent hoe het contact met anderen gaat en hoe je bijvoorbeeld problemen met anderen oplost. Alles wat we ontdekken is samen de diagnose.  

Wat we voor je doen 

Een goede diagnose is handig. We kunnen je dan goed adviseren over je situatie. Misschien heb je wat meer of andere begeleiding nodig. Misschien is er een behandeling die je kan helpen om je fijner te voelen.

Ons doel is dat jij je leven zo gewoon en gelukkig mogelijk kunt leven. En dat je, met de ondersteuning die je nodig hebt, zo zelfstandig mogelijk kunt leven.  
 

Uitlegvideo over diagnose stellen

Aanmelden in drie stappen

1

Gegevens invullen

Wil jij jezelf of iemand anders aanmelden?
Vul allereerst in het oriëntatieformulier je gegevens in.

2

Telefonisch contact

Daarna word je binnen vijf werkdagen door ons gebeld. Samen bespreken we de mogelijkheden.

3

Aanmelden

Kunnen wij bieden wat jij zoekt? Dan ontvang je van ons een uitgebreid aanmeldformulier om de aanmelding concreet te maken.