Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Cliënt Ipse de Bruggen medewerker Horeca
Horecalocaties

Dagbesteding als succesvolle horeca-onderneming

Werken in de horeca en jezelf ontwikkelen: dat kan bij verschillende dagbestedingslocaties van Ipse de Bruggen in Zuid-Holland. Hier werken cliënten met een verstandelijke, en soms ook lichamelijke, beperking.

Benieuwd naar onze horecalocaties?

We hebben al onze horecalocaties overzichtelijk op een rijtje gezet.

Onze visie: er is altijd meer mogelijk. Op onze horecalocaties krijgen cliënten dkans om dit zelf te ontdekken. Ze krijgen begeleiding van onze medewerkers. Op een paar locaties werken ook begeleiders die gebarentaal kunnen.  

Je bent van harte welkom op deze locaties voor een kopje koffie met zelfgemaakte appeltaart, luxe broodjes of bijvoorbeeld salades. 

Als gast word je bediend doohet enthousiaste team dat trots is op het mooie horeca-vak en dat graag laat zien.  

Onvergetelijke ervaring

Op de horecalocaties is er heel veel mogelijk. Je kunt gewoon langskomen en iets bestellen van de menukaart. Op veel locaties kun je bovendien genieten van een uitgebreide high tea of een speciale restaurantavond. Ook kun je er een kinderpartijtje of huwelijksreceptie organiserenDe cliënten van Ipse de Bruggen maken van jouw bijeenkomst of feestje een onvergetelijke ervaring.  

 

Foto's van diverse horecalocaties Ipse de Bruggen

De keuken van een horecalocatie van Ipse de Bruggen Cliënt die koffie maakt Cliënt die brood aan het snijden is
Cliënt die borden opmaakt Begeleider van een cliënt die in de horeca werkt
De keuken van een horecalocatie van Ipse de Bruggen Cliënt die koffie maakt Cliënt die brood aan het snijden is Cliënt die borden opmaakt Begeleider van een cliënt die in de horeca werkt

Zakelijke bijeenkomst

Ben je op zoek naar een mooie locatie voor een presentatie of vergadering? Of een bijzondere plek voor een zakelijke lunch, receptie of diner? Ook voor bedrijven zijn onze locaties interessant. Hoe leuk is het als cliënten van Ipse de Bruggen de hapjes en drankjes verzorgenLaat je inspireren door  de kennis en gedrevenheid waarmee zij hun vak uitvoeren. 

Heb je voor je zakelijke bijeenkomst een beamer, microfoon, presentatiemateriaal of andere faciliteiten nodig? Die zijn bij veel van onze horecalocaties te huur.

 Bekijk hier alle horecalocaties