Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Cliënt maakt een kussen voor de webshop
Webshop Ipse de Bruggen

Cadeaus met een verhaal

In een paar klikken een uniek cadeau, gemaakt door cliënten van Ipse de Bruggen. De producten in de webshop zijn gemaakt op onze dagbestedingslocaties. Alles van maken tot verzenden doen cliënten zoveel mogelijk zelf.

Benieuwd naar onze producten?

Bekijk de webshop van Ipse de Bruggen.

Op  onze dagbestedingslocaties maken cliënten veel originele, prachtige producten. Dankzij de webshop kan iedereen ze kopen.  

Elk product heeft een verhaal. Het is met zorg gemaakt. Vaak met de hand. Zo koop je altijd iets bijzonders. 

100% speciaal en met zorg gemaakt

Bij Ipse de Bruggen zien we dat er Altijd meer mogelijk is, hoe klein dat extra stapje ook is. We kijken altijd naar iemand zijn of haar kansen en mogelijkheden.  

Cliënten runnen de webshop dus zoveel mogelijk zelfstandig. Ze maken pakbonnen en beheren voorraden. Ook verpakken de cliënten de pakketjes en weten zij hoe ze deze moeten verzenden. Dit maakt de producten van de webshop 100% speciaal en met zorg gemaakt.  

 

Foto's van cliënten die producten voor de webshop maken

Cliënt bandmerkt een houten kistje voor de webshop Ipse de Bruggen Cliënt maakt een keramiek bol voor de webshop van Ipse de Bruggen Cliënt maakt een borrelplank die wordt verkocht via de webshop
Assortiment van de webshop Cliënt schildert kerstartikel voor de webshop van Ipse de Bruggen
Cliënt bandmerkt een houten kistje voor de webshop Ipse de Bruggen Cliënt maakt een keramiek bol voor de webshop van Ipse de Bruggen Cliënt maakt een borrelplank die wordt verkocht via de webshop Assortiment van de webshop Cliënt schildert kerstartikel voor de webshop van Ipse de Bruggen

Keurmerk PROUDI

Bij Ipse de Bruggen maken we de mooiste dingen. Van kaarsen tot vogelhuisjes en kinderloopfietsen. Natuurlijk voldoen ze aan strenge kwaliteitseisen. 

We hebben een eigen keurmerk: PROUDI.  
PROUDI staat voor PROducten, Uit Dagbesteding Ipse de Bruggen. Een kwaliteitscommissie met medewerkers en cliënten geeft dit keurmerk alleen af als de kwaliteit goed is. 

Webshop Ipse de Bruggen Koploper

Dat een webshop belangrijk is, blijkt wel uit de toename in het aantal vragen dat we krijgen van andere zorginstellingen. Steeds meer instellingen willen ook een platform ontwikkelen waar ze producten kunnen verkopen die gemaakt worden door cliënten. Daarom kloppen zij bij ons aan voor informatie over hoe ze dit het beste kunnen oppakken. Met gepaste trots worden wij gezien als koploper hierin. 

Feelgood webshoppen!

In de webshop van Ipse de Bruggen koop je een cadeau met een verhaal. Ieder product is 100% speciaal en met zorg gemaakt. Ook bedrijven helpen we graag, bijvoorbeeld met relatiegeschenken of kerstpakketten.  

Benieuwd naar de artikelen? Ga naar de webshop van Ipse de Bruggen