Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Client van Ipse de Bruggen geeft de begeleidster een knuffel

Hier staan we voor

Zo zorgen wij voor een goed leven

Iedereen heeft recht op een goed leven. Dit betekent dat je zelf bepaalt wat belangrijk voor jou is. En als je een ouder bent, wat belangrijk is voor jouw kind. Een goed leven betekent dat je jouw wensen en dromen kan waarmaken. Daar helpt Ipse de Bruggen graag bij.

We maken samen keuzes die het beste passen bij jou. Soms gaat het over het contact met anderen of over werk dat bij je past. Of over dingen die je wil leren en ontwikkelen. Of ontdekken waar je goed in bent en waar je blij van wordt. De ouders, familie en vertegenwoordigers van onze cliënten zijn daarbij natuurlijk ook heel belangrijk. Wij begeleiden en ondersteunen jou en de mensen die belangrijk voor je zijn. Samen ontdekken we wat voor jou het beste is.

Een goed leven; daar staan we voor bij Ipse de Bruggen.

cliënten dansen samen met een robot
Samen dansen met robot Zora
Begeleidster praat met een jongetje

Dichtbij regelen

De relatie tussen jou, de mensen die voor jou belangrijk zijn en onze begeleiders is heel belangrijk. Op basis van vertrouwen werken we met jullie samen en zoeken we naar de beste oplossingen. En dat regelen we dichtbij. Onze begeleiders doen alles wat nodig is. We zoeken naar praktische oplossingen, dicht bij jouw huis.