Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ervaringsdeskundige verwanten ipse de bruggen
Nieuws - 10 november 2022

Nieuw bij Ipse de Bruggen: Ervaringsdeskundige verwanten gezocht!

Bij Ipse de Bruggen luisteren we graag naar de ervaring en kennis van de mensen aan wie wij zorg geven, onze cliënten. Zij ervaren immers dagelijks hoe het is om zorg van ons te ontvangen. Het doel daarvan is om onze zorg nog beter aan te laten sluiten op de wens en behoefte die er is.  

Net als onze cliënten, heb je als ouder, broer of zus ook te maken met Ipse de Bruggen. Kennis en ervaring waar wij graag van leren en bijvoorbeeld graag inzetten voor Ipse de Bruggen-brede en regionale thema’s, scholing voor medewerkers en ontwikkelingen.

Ook kunnen verwanten er onderling voor elkaar zijn en ervaringen delen. Het zogenaamde ouder-voor-ouder principe. Dan gaat het o.a. over je verhaal delen met iemand die iets vergelijkbaars heeft meegemaakt. Met iemand die jou écht begrijpt. Naast een gesprek over de moeilijke momenten, kun je ook mooie en bijzondere ervaringen met elkaar delen. Door te luisteren naar elkaars ervaringen en zorgen te delen, kan er meer begrip ontstaan.
Jouw ervaringen zijn goud waard en daarom starten we bij Ipse de Bruggen met een nieuw team Ervaringsdeskundige verwanten. Deze groep zal bestaan uit zo’n 10-12 verwanten.

We kunnen nu nog niet goed inschatten hoeveel tijd dit kost, maar ons uitgangspunt is om dit realistisch te houden in jouw drukke leven. Ook kan dit per persoon verschillen.

Past het bij jou om ervaringen te delen met anderen? Ben je graag een luisterend oor voor andere verwanten? Of denk je graag mee over inhoudelijke ontwikkelingen? Dan nodigen we je van harte uit om je aan te melden. Dit doe je door een mail te sturen naar projectleider: Corry.Baak@ipsedebruggen.nl