Wat vinden clienten | Ipse de Bruggen

Wat vind jij?

Je weet heel goed wat je wel en niet wilt. Vertel het ons. Over allerlei zaken in jouw huis of op het werk. Soms gebeurt er iets wat je niet fijn vindt. Natuurlijk moet je rekening houden met anderen. Maar door samen te praten, lukt dat. Wij vinden het fijn te horen wat jij ergens van vindt. Natuurlijk mogen je ouders of vertegenwoordigers óók wat vinden. Wij noemen dit medezeggenschap.

Twee soorten medezeggenschapNaam

Er zijn twee soorten van medezeggenschap:

Lokale cliëntenraden

Deze raad bespreekt samen met een zorgmanager of directeur onderwerpen die belangrijk zijn voor een locatie. Heb je een mening over de inrichting? Of over de huisregels? Vertel dat dan. In deze lokale cliëntenraad kun je zeggen wat je vindt. Je ouders of vertegenwoordigers ook. Wij willen dat jij je goed voelt.

Centrale cliëntenraden

In de centrale cliëntenraad zitten 11 vertegenwoordigers. Zij overleggen met het bestuur van Ipse de Bruggen. Want sommige dingen zijn belangrijk voor iedereen. Wij willen dat iedereen zich goed voelt.

Meer weten?

Lees de regels van onze cliëntenraden. Of bel met Anne Marie Lankers: 06 51 31 09 60. Je bereikt haar op maandag, woensdag en donderdag.

"De begeleiding zegt wel eens voor de grap dat ik zo langzamerhand bij het meubilair hoor."

Evelien Senneker, volgt dagbesteding bij De Dierenweide Brielle | Ipse de Bruggen

- Evelien Senneker, volgt dagbesteding bij De Dierenweide Brielle

Heb je een vraag?

Stel je vraag online of bel
(0800) 99 88 777

Top