Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken

Zorgaanbod

Ipse de Bruggen is een organisatie die al meer dan 100 jaar ervaring heeft in de zorg voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. We hebben locaties verspreid door heel Zuid-Holland. Vul een zoekterm in of gebruik de filters om snel bij de zorg uit te komen waar jij op zoek naar bent. Dit overzicht kun je ook via de kaart-weergave bekijken.

1 resultaat

Geen resultaten binnen deze afstand gevonden. Vergroot het bereik of zoom uit.

Toon filters Verberg filters
Sluit
Zoek
Zoek
Kies het type zorg

Wonen bij Ipse de Bruggen

Filter op waar je wil wonen

Wat is een landgoed?

Een landgoed is een bijzondere woonwijk waar naast woningen ook dagbesteding en diverse voorzieningen zijn zoals een kinderboerderij of restaurant. Op het terrein mag iedereen komen. Ook mensen die niet wonen of werken bij Ipse de Bruggen. Het is een (verkeers-) veilig terrein.

Wat betekent 'Dicht bij de samenleving'?

Dicht bij de samenleving betekent dat je woont aan de rand van onze landgoederen of in de vorm van een veilige omgeving met een groot aantal woningen bij elkaar. De dagbesteding en de voorzieningen zijn op het landgoed of in deze veilige omgeving

Midden in de samenleving

Wat betekent 'Midden in de samenleving'?

Midden in de samenleving betekent dat je woont in een verzameling van een groot aantal woningen bij elkaar. De dagbesteding is dichtbij.

Wat betekent 'Midden in de samenleving (kleinschalig)'

Je woont met een kleine groep mensen bij elkaar of in één woning of in een paar woningen naast elkaar. Je buren zijn vaak mensen zonder een verstandelijke beperking. De dagbesteding is dichtbij.

Leeftijd

Filter op locatie