Grote Beer 6
  • Plaats: Waddinxveen
  • Zorgtype: Wonen
  • Doelgroep: Volwassenen


Intensieve zorg in Waddinxveen - Grote Beer 6


In Grote Beer 6 wonen volwassenen met een lichamelijke en verstandelijke beperking. Ontwikkelingsniveau ligt tussen de 6 maanden en 5 jaar. Sommigen maken gebruik van een rolstoel. 

Veilig en comfortabel leven

Je ervaart een zo prettig, duidelijk en voorspelbaar mogelijk woon- en leefsituatie. Waarin veiligheid en rust worden afgewisseld door activiteiten en sfeer. Hierin wordt per individu naar je interesses en mogelijkheden gekeken. Verder word je gestimuleerd om je aanwezige vaardigheden en zelfredzaamheid in stand te houden.

De begeleiding heeft kennis van verschillende ziektebeelden en aandoeningen waaronder epilepsie, diabetes, CVA-gevolgen, autisme en andere psychiatrische problematiek.

Zo ziet je huis eruit

Grote Beer 6 is een gelijkvloerse woning met een gemeenschappelijke huiskamer en keuken. Er zijn twee slaapgangen met aangrenzende badkamers. Je krijgt je eigen slaapkamer en eventueel sleutels. 

De woonkamer is gerenoveerd in oktober 2018. En sindsdien maken we gebruik van een tovertafel. Er is een grote tuin waarin genoeg ruimte is voor iedereen. Ook kan je daar gebruik maken van een trampline en schommel. En in de hoek van de tuin staan een heerlijk lounge-set. 

Terug naar het overzicht

Extra foto's van Grote Beer 6

Top