De Kombuis
  • Plaats: Nootdorp
  • Zorgtype: Werk en dagbesteding
  • Doelgroep: Volwassenen

Bij De Kombuis werken volwassenen met een matige tot licht verstandelijke beperking. Naast horeca, beschikt De Kombuis ook nog over een postkamer.

Lunchcafé

Ben jij een echte horecatijger? Als je bij Lunchcafé De Kombuis werkt verricht je allerlei horeca activiteiten zoals; helpen in de bediening of keuken, afwas, schoonmaken en boodschappen doen. Je krijgt hier de ruimte om zowel zelfstandig en samen te werken. Er worden ook partijen en recepties georganiseerd die buiten de werktijden vallen, maar dit doen wij altijd in overleg.

Catering

De cliënten van de catering verzorgen elke dag met veel plezier koffie en thee voor vergaderruimten in het hoofdkantoor op het terrein van Craeyenburch. Koffie, thee en kopjes worden netjes klaargezet op serveerwagens en naar de diverse ruimtes gebracht. De serveerwagens worden na gebruik weer opgehaald waarna de afwas wordt gedaan. Dagelijks worden de koffieautomaten bijgevuld en schoongemaakt, vergaderruimten netjes gehouden, blikjes frisdrank en kleine snacks verkocht, de vaatwasser in- en uitgeruimd en de keukens schoongemaakt en opgeruimd. Regelmatig zijn er extra taken in de aula, zoals helpen in de bediening na een uitvaart, bij recepties en feesten of op een catering bij een centrum voor dagbesteding.
Werktijden: maandag tot vrijdag van 8.30 uur tot 16.00 uur. Bij recepties en feesten werktijden in overleg.

Postkamer

Op terrein Craeyenburch en bij een aantal buitenlocaties van Ipse de Bruggen in de directe omgeving brengen de cliënten van de postkamer de post rond. Ze nemen ook de uitgaande post mee. Cliënten lopen of fietsen in tweetallen om de post te bezorgen. Verder wordt er op de postkamer in opdracht gekopieerd, gelamineerd, gevouwen, boekjes ingebonden, enveloppen gevuld, papier gesneden, geknipt of versnipperd. Deze werkzaamheden worden tegen interessante tarieven uitgevoerd.
Werktijden: maandag tot vrijdag van 8.30 uur tot 16.00 uur in het hoofdkantoor op het terrein.

Werktijden

Van maandag tot vrijdag van 8.30 uur tot 16.00 uur.

Werkomgeving

Het licht en ruim opgezette lunchcafé bevindt zich op het terrein van Craeyenburch met veel groen. De postkamer en lunchcafé bevinden zich in het hoofdgebouw op het terrein.

Terug naar het overzicht

Extra foto's van De Kombuis

Top