Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Medewerkers van dagbesteding Begeleid Beschut Werken Schiedam
Begeleid Beschut Werken Schiedam Nieuwe Waterweg

Wil jij héél graag je handen uit de mouwen steken binnen een bedrijf of instelling en heb jij daar begeleiding bij nodig? Dan ben je bij Begeleid Beschut Werken Schiedam Nieuwe Waterweg op het juiste adres.

Dagbesteding
Vakgericht
Volwassenen

Locatiegegevens

Kantoor:
Nettenboetserstraat 11
3133 EP Vlaardingen

Openingstijden
maandag tm vrijdag

09:00 -16:00 uur

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag verder! Vul vrijblijvend het contactformulier in.

Of bel 0800 - 99 88 777

Aanmelden voor dagbesteding?

Vul vrijblijvend het oriëntatieformulier in. Wij nemen daarna telefonisch contact met je op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Wij bieden dagbesteding die op werk gericht is. Onder directe begeleiding van Ipse de Bruggen zijn er vier werkplekken waar in een kleine groep samen met anderen wordt gewerkt.

De drie werkplekken zijn: zorgcentrum in Maassluis, Zorgcentrum in Vlaardingen en het Beatrixpark in Schiedam. Per werkplek verschillen de taken en is er verschil in niveau. Op deze manier kun jij je blijven ontwikkelen.

Wat verwachten we van jou?

Dat je een enthousiaste en gemotiveerde inzet hebt. Vaardigheden die belangrijk zijn én die je bij de taken nodig hebt, zijn:

  • kunnen samenwerken,
  • beleefd zijn,
  • inzicht hebben in de verwachtingen van de dagbestedingsplek,
  • verantwoordelijk zijn voor je taken en je locatie,
  • de weg weten op de locatie,
  • zelfstandig taken uitvoeren,
  • kunnen omgaan met materialen die bij de taken horen,
  • zelfstandig kunnen reizen (fiets, OV, Teletaxi).

Wil je graag zelf kunnen gaan werken in een supermarkt, een restaurant, bij een tuinder of als conciërge op een school? Dan heeft Begeleid Beschut Werken Schiedam Nieuwe Waterweg een 4e werkplek, namelijk: Begeleid Werken - in de regio. 

Hier is het mogelijk om zelfstandig werkzaamheden te doen bij een bedrijf of organisatie. Je krijgt dan een begeleider die samen met jou bespreekt wat de mogelijkheden zijn en wat je graag zou willen. De begeleider helpt je bij het leren van de gevraagde werkzaamheden. Daarna ga je zelfstandig aan het werk. De begeleider houdt vervolgens contact met de werkgever waar jij werkt.

De begeleiding bij onze locaties van Begeleid Beschut Werken SNW

Bij Begeleid Beschut Werken SNW zijn deskundige begeleiders werkzaam. Zij zijn elke werkdag aanwezig op jouw locatie of telefonisch bereikbaar wanneer je op afstand wordt begeleid. Zij hebben ervaring met de manier van werken én met de verantwoordelijkheden die daarbij horen. Een zorgplan wordt door de begeleider opgesteld waarbij je samen jouw hulpvragen en  werkdoelen noteert.

Er zijn trainingen en cursussen die je kunt volgen. Voorbeelden hiervan zijn EHBO-cursus of de training 'Brug naar Werk'.  Soms is er een training op de werkplek en soms op een andere locatie in de buurt.

 

 

Foto's dagbestedingslocatie Begeleid Beschut Werken SNW

Medewerker van dagbesteding SNW snoeit in het park Medewerkers buiten aan het werk bij dagbesteding beschut begeleid werken SNW Medewerker aan het werk in de keuken bij dagbesteding SNW
Medewerker van dagbesteding SNW snoeit in het park Medewerkers buiten aan het werk bij dagbesteding beschut begeleid werken SNW Medewerker aan het werk in de keuken bij dagbesteding SNW

Aanmelden in drie stappen

1

Gegevens invullen

Wil jij jezelf of iemand anders aanmelden?
Vul allereerst in het oriëntatieformulier je gegevens in.

2

Telefonisch contact

Daarna word je binnen vijf werkdagen door ons gebeld. Samen bespreken we de mogelijkheden.

3

Aanmelden

Kunnen wij bieden wat jij zoekt? Dan ontvang je van ons een uitgebreid aanmeldformulier om de aanmelding concreet te maken.