Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Begeleidster in gesprek met cliënt
Behandelcentrum Middenweg

Als je in behandeling komt bij het Behandelcentrum Middenweg, kijken we eerst samen met jou en jouw verwijzer wat je problemen zijn, en hoe die zijn ontstaan. Daarna gaan we samen op zoek naar de beste manier om die problemen te verminderen.

Wij helpen je graag verder!

Heb je een vraag? Vul vrijblijvend het contactformulier in.

Of bel 0800 99 88 777

Aanmelden voor een behandeling met tijdelijke opname?

Vul vrijblijvend het oriëntatieformulier in. Wij nemen daarna telefonisch contact met je op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Je kunt op verschillende manieren dingen leren; in gesprekken met begeleiders, oefenen met nieuw gedrag, deelname aan een training of therapie. De behandeling is altijd tijdelijk. De behandeling wordt afgerond als de behandeldoelen zijn behaald of geen verdere vooruitgang wordt verwacht.

Wat leer je?

Het doel van de behandeling is dat je straks weer verder kunt met je leven. Hoe dat eruit ziet, is voor iedereen anders. Je leert bijvoorbeeld over je problemen te praten, grenzen te herkennen en bewaken, niet toe te geven aan je verslaving, of jezelf in de hand te houden als je kwaad bent.  

Jouw behandelaars

Wij hebben verschillende behandelaars die jou kunnen helpen. Groepsleiders, artsen, psychiaters, trainers, verschillende therapeuten en een gedragsdeskundige (psycholoog of orthopedagoog). De gedragsdeskundige stemt alle onderdelen van de behandeling op elkaar af en bepaalt de richting van de behandeling. Je krijgt ook een persoonlijk begeleider. Bij hem of haar kun je met al je vragen terecht. 

Bekijk de locaties

Het Behandelcentrum Middenweg bestaat uit twee klinieken.

Bekijk hier de twee locaties

Aanmelden in drie stappen

1

Gegevens invullen

Wil jij jezelf of iemand anders aanmelden?
Vul allereerst in het oriëntatieformulier je gegevens in.

2

Telefonisch contact

Daarna word je binnen vijf werkdagen door ons gebeld. Samen bespreken we de mogelijkheden.

3

Aanmelden

Kunnen wij bieden wat jij zoekt? Dan ontvang je van ons een uitgebreid aanmeldformulier om de aanmelding concreet te maken.