Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Slaapkamer bij de Brandaris

Brandaris

Logeren in Nootdorp

Bij Kortverblijf Brandaris in Nootdorp kunnen kinderen en jongeren tot 18 jaar met een (meervoudig) verstandelijke beperking zowel doordeweeks als in het weekend logeren. Het gemiddelde ontwikkelingsniveau is matig tot ernstig verstandelijke beperking.

Logeren bij Brandaris is een mooie tussenstap om alvast te wennen aan wonen. Logeren kan doordeweeks en in de weekenden. Wil je gebruik maken van logeren tijdens (school-)vakanties dan is dat alleen mogelijk als je ook gebruik maakt doordeweeks of in de weekenden logeren. De frequentie is afhankelijk van de mogelijkheden in de planning.

Logeren
Kind en jongeren
Rolstoeltoegankelijk
Op het groene buurtschap Craeyenburch

Locatiegegevens

Brasserskade 4
2631 NC  NOOTDORP

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag verder! Vul vrijblijvend het contactformulier in.

Of bel 0800 99 88 777

Aanmelden voor logeren?

Vul vrijblijvend het oriëntatieformulier in. Wij nemen daarna telefonisch contact met je op om samen de mogelijkheden te bespreken

Groeien in je eigen tempo

Bij Brandaris doen we leuke dingen met een balans tussen inspanning en ontspanning. We doen zoveel mogelijk wat jij thuis gewend bent. Dat geeft houvast.

Naast ontspannen helpen we je ook verder ontwikkelen. Hoe klein dat stapje vooruit ook is. We kijken naar het niveau en de behoefte van jou. Met je ouders maken we afspraken over hoe wij jou begeleiden.

Bed op Kortverblijf-locatie Brandaris

Als logé word je ingedeeld in een groep. Ontwikkelen, voorspelbaarheid, structuur en ontspannen staat centraal aangepast op jouw niveau.

Je verblijft samen met vier logés in een groep. Iedereen heeft een eigen slaapkamer.

Brandaris is een gelijkvloers verblijf en hierdoor ook geschikt voor logés in rolstoelen. Er zijn tilliften, douchebrandcards en aangepaste bedden.

Op Brandaris zijn er vier woonkamers met twee keukens. Alle woonkamers hebben een (omheinde) tuin. Er zijn totaal 16 slaapkamers. Tussen elke slaapkamer is er een badkamer. Er zijn twee grote keukens. Op Brandaris wordt er zelf gekookt, help je mee?

 

Foto's van De Brandaris

Keuken van Kortverblijf-locatie Brandaris Hal van Kortverblijf-locatie Brandaris Badkamer van Kortverblijf-locatie Brandaris
Keuken van Kortverblijf-locatie Brandaris Hal van Kortverblijf-locatie Brandaris Badkamer van Kortverblijf-locatie Brandaris

Aanmelden in drie stappen

1

Telefonisch contact

Wil jij jezelf of iemand anders aanmelden?
Vul allereerst in het oriëntatieformulier de gegevens in.

2

Telefonisch contact

Daarna word je binnen vijf werkdagen door ons gebeld. Samen bespreken we de mogelijkheden.

3

Aanmelden

Kunnen wij bieden wat jij zoekt? Dan ontvang je van ons een uitgebreid aanmeldformulier om de aanmelding concreet te maken.