Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Gebouw woonlocatie Bromelia 1-7 in Nootdorp
Bromelia 1-7 in Nootdorp

In Bromelia 1-7 wonen volwassenen met een verstandelijke beperking. De meesten zijn redelijk zelfstandig.

Wonen met een Trefpunt
Volwassenen
Vlak bij het centrum van Nootdorp
Winkels

Locatiegegevens

Bromelia 1-7
2631 VK   Nootdorp

Aanmelden voor een woonplek?

Vul vrijblijvend het oriëntatieformulier in. Wij nemen daarna telefonisch contact met je op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Midden in de samenleving (kleinschalig)

Je woont hier in een hechte, rustige groep. Samen zorgen we voor het huishouden en je kamer. In je vrije tijd kun je naar een club of gezellig thuis blijven. We gaan ook regelmatig samen op pad. 
De begeleiders brengen met een vaste gewoontes rust. Ze helpen je met het leggen van contacten, in de groep en daarbuiten. Wij als begeleiding zijn trots op de sfeer en gemoedelijkheid die zo typerend is voor deze woning, en dat jarenlange vaste begeleiding er toe heeft bijgedragen dat onze cliënten zich veilig en geborgen voelen.  

Een aantal cliënten zijn sociaal en emotioneel minder stabiel. Met de geboden begeleiding kunnen de cliënten redelijk zelfstandig functioneren. Het opdoen van sociale contacten en het deelnemen aan activiteiten, binnen- en buitenshuis zijn belangrijke aspecten. Er is veel aandacht voor omgangsvormen en communicatie. De communicatie op de locatie wordt visueel door middel van tekst, pictogrammen en foto’s ondersteund. De cliënten worden betrokken bij alle dagelijkse dingen zoals boodschappen halen, koken en het huishouden doen. Overdag gaan de cliënten naar hun werk of naar dagbesteding. De meeste doen dat in deeltijd. In hun vrije tijd gaan cliënten naar clubs of activiteiten binnen of buiten Nootdorp. Of blijven thuis en genieten van de contacten onderling, de sfeer op hun kamer of in en om het huis.

De cliënten kijken dan tv, drinken koffie, praten, lachen, draaien muziek, computeren en doen andere spontane dingen. Overdag is er één begeleider aanwezig en een deel van de avond zijn er twee begeleiders aanwezig. Eén van deze begeleiders blijft ook ’s nachts en draait een slaapdienst.

Zo ziet je huis eruit

De locatie Bromelia bestaat uit vier geschakelde en doorgebroken ruime eengezinswoningen waar 12 cliënten wonen met twee huiskamers en twee keukens en een hobby kamer en een zeer ruime afgeschermde tuin met diverse zithoeken en schuurtjes. Ieder bewoner heeft een eigen kamer voorzien van TV aansluiting en er is Wifi. De meeste kamers liggen op de eerst en tweede verdieping met meerdere separate badkamers en toiletten op de gang. De locatie ligt in het centrum van Nootdorp op loop en fiets afstand van winkels en OV.

Woonomgeving

  • Vlak bij het centrum van Nootdorp
  • Winkels
  • Openbaar vervoer

Foto's van woonlocatie Bromelia 1-7 in Nootdorp

woonkamer en keuken woonlocatie Bromelia 1-7 in Nootdorp Tuin van woonlocatie Bromelia 1-7 in Nootdorp Zithoek in tuin woonlocatie Bromelia 1-7 in Nootdorp
woonkamer en keuken woonlocatie Bromelia 1-7 in Nootdorp Tuin van woonlocatie Bromelia 1-7 in Nootdorp Zithoek in tuin woonlocatie Bromelia 1-7 in Nootdorp

Aanmelden in drie stappen

1

Gegevens invullen

Wil jij jezelf of iemand anders aanmelden?
Vul allereerst in het oriëntatieformulier je gegevens in.

2

Telefonisch contact

Daarna word je binnen vijf werkdagen door ons gebeld. Samen bespreken we de mogelijkheden.

3

Aanmelden

Kunnen wij bieden wat jij zoekt? Dan ontvang je van ons een uitgebreid aanmeldformulier om de aanmelding concreet te maken.