Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Gebouw dagactiviteitencentrum Willem Felsoord in Delft

Dagbesteding Willem Felsoord

Dagactiviteitencentrum Willem Felsoord in Delft

Het Willem Felsoord is een dagactiviteitencentrum waar beleving centraal staat. Beleven doen we door middel van: warme sfeer, zintuigen, beweging, muziek, humor, ongedwongen ontmoeten, kunst, creativiteit, leren van elkaar, natuur en avontuur.

Dagbesteding
Belevingsgericht
Volwassenen
In het Delftse Hout

Locatiegegevens

Linnaeuspad 6
2616 LT   Delft

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag

08:30 tot 16:00 uur 

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over onze dagbestedingslocaties? Of heb je een vraag? Vul het contactformulier in.

Of bel 0800 99 88 777

Aanmelden voor dagbesteding?

Vul vrijblijvend het oriëntatieformulier in. Wij nemen daarna telefonisch contact met je op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Wie zijn wij

Het Willem Felsoord ligt in het Delftse Hout, een dynamische groene omgeving aan de rand van de binnenstad van Delft. Dagelijks begeleiden wij  zo’n tachtig volwassenen van 18 tot 65 jaar oud. Het zijn mensen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking.

Het niveau is divers, een aantal mensen zijn redelijk zelfstandig en anderen hebben intensieve zorg en begeleiding nodig. Cliënten wonen thuis of in een woonvoorziening van Ipse de Bruggen of collega zorgaanbieders.

Alles draait om “beleving”, het maken van producten en activiteiten doen. Daarbij gaat het niet om het resultaat maar om zinvol bezig zijn.

Een belangrijk onderdeel is “elkaar ontmoeten’. Zo laten we bijvoorbeeld mensen met verschillende niveaus en vaardigheden samen activiteiten doen. De één helpt daarbij de ander en beiden leren ze van elkaar. Zo accepteren ze elkaars beperkingen en gaan ze met respect met elkaar om.

Benieuwd naar onze activiteiten? Volg ons op Facebook en/of op Instagram  

Bekijk de video voor een sfeerimpressie

Extra's

  • Rolstoeltoegankelijk
  • Sportzaal
  • Samenwerking met andere organisaties in het Delftse Hout
  • Extra zorg mogelijk van een gedragskundige, logopedist, fysiotherapeut, ergotherapeut of een arts VG. 
  • Aan de rand van het Delftse Hout
  • Naast het natuur- en milieucentrum de Papaver
  • Bushalte op loopafstand

Goed leven

Ieder mens is bijzonder en heeft het recht op een goed leven. Dat betekent zelf keuzes kunnen maken en bepalen wat belangrijk voor je is. We gaan uit van de eigen kracht en mogelijkheden van onze cliënten en hun netwerk. Dat betekent dat we cliënten ondersteunen om de regie over hun eigen leven te voeren. Jezelf ontwikkelen, capaciteiten benutten en je wensen en dromen kunnen realiseren. Dat is onze visie, daar staan we voor bij Ipse de Bruggen.

Samen met de cliënt, ouders/verzorgers en een team van deskundigen maken we afspraken over de begeleiding. Vaak gaat het om in stand houden van vaardigheden en ontwikkelen daar waar dat kan. Om dit allemaal mogelijk te maken hebben we een professioneel geschoold team, ondersteund door stagiaires en vrijwilligers.

Foto's van dagbesteding Willem Felsoord

Tekenen bij Dagbesteding Willem Felsoord Wandelen bij Dagbesteding Willem Felsoord Knutselen bij Dagbesteding Willem Felsoord
Tekenen bij Dagbesteding Willem Felsoord Wandelen bij Dagbesteding Willem Felsoord Knutselen bij Dagbesteding Willem Felsoord

Aanmelden in drie stappen

1

Gegevens invullen

Wil jij jezelf of iemand anders aanmelden?
Vul allereerst in het oriëntatieformulier je gegevens in.

2

Telefonisch contact

Daarna word je binnen vijf werkdagen door ons gebeld. Samen bespreken we de mogelijkheden.

3

Aanmelden

Kunnen wij bieden wat jij zoekt? Dan ontvang je van ons een uitgebreid aanmeldformulier om de aanmelding concreet te maken.